Vigyázz! Buta liba kérdése! Mi van velem?
Elég szép lánynak mondanak.Van egy barátnőm,Ő nem a legszebb,átlagos(de csak mert nem festi magát véleményem szerint).Hozzászoktam,hogy mindenki körülrajong és nem kell érte tennem semmit.Most azonban fordult a kocka.Megismerkedtünk 2 fiúval és mindkettőnek nagyon bejön a barátnőm.
Én hülye meg féltékeny vagyok.Nem azért mert rosszat akarok a lánynak,vagy tetszene valamelyik fiú.Igazából mindkettő elég kis tesze-tosza,nem jönnek be és párom van 4 éve ráadásul,akit szeretek.
De rosszul esik,hogy nem vesznek észre,úgy érzem csúnya vagyok.Hú üssetek le,de hülye vagyok.Ilyen egoista lennék?Vagy mitől van ez?Olyan rossz érzés.
Valószinűleg azért a másik lányra hajtanak,mert közvetlenebb,könnyebben megnyíllik másoknak.Én nem ilyen vagyok.Lányok van még valaki ilyen helyzetben?
Mossátok már ki az agyam...
na most még egoistábbnak tünök majd,lehet az is vagyok,de nem csak sminkben érzem jobb nőnek magam.
Igen,egyébként csak ezen a téren gondolom magam többnek.
2éve van párja,de eléggé hülyíti a srácokat.
Azóta megtudtam,hogy mindenféle célzásokat tesz nekik...
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!