Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vigyázz! Buta liba kérdése!...

Vigyázz! Buta liba kérdése! Mi van velem?

Figyelt kérdés

Elég szép lánynak mondanak.Van egy barátnőm,Ő nem a legszebb,átlagos(de csak mert nem festi magát véleményem szerint).Hozzászoktam,hogy mindenki körülrajong és nem kell érte tennem semmit.Most azonban fordult a kocka.Megismerkedtünk 2 fiúval és mindkettőnek nagyon bejön a barátnőm.

Én hülye meg féltékeny vagyok.Nem azért mert rosszat akarok a lánynak,vagy tetszene valamelyik fiú.Igazából mindkettő elég kis tesze-tosza,nem jönnek be és párom van 4 éve ráadásul,akit szeretek.

De rosszul esik,hogy nem vesznek észre,úgy érzem csúnya vagyok.Hú üssetek le,de hülye vagyok.Ilyen egoista lennék?Vagy mitől van ez?Olyan rossz érzés.

Valószinűleg azért a másik lányra hajtanak,mert közvetlenebb,könnyebben megnyíllik másoknak.Én nem ilyen vagyok.Lányok van még valaki ilyen helyzetben?

Mossátok már ki az agyam...

2011. szept. 8. 06:07
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

na most még egoistábbnak tünök majd,lehet az is vagyok,de nem csak sminkben érzem jobb nőnek magam.

Igen,egyébként csak ezen a téren gondolom magam többnek.

2éve van párja,de eléggé hülyíti a srácokat.

Azóta megtudtam,hogy mindenféle célzásokat tesz nekik...

Köszi a válaszokat!

2011. szept. 9. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!