Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » AZ elektromos gitároknál...

AZ elektromos gitároknál számít valamit hogy milyen formájú gitár? Pl. Sg vagy les paul?

Figyelt kérdés

2013. febr. 12. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Hangban és kényelemben is rengeteget.
2013. febr. 12. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Kényelemben mindenképpen, hangban inkább csak közvetve. Nem a forma teszi, hanem a rezonáló anyag mennyisége, száliránya, fajtája, kialakítása (üregek benne, illesztési mód, stb).

Ha csinálnál egy Les Paul meg egy SG formájú gitárt, pontosan ugyanolyan anyagokból, ugyanakkora tömeggel, ugyanolyan alkatrészekkel, elég nagy összegben fogadnék rá, hogy hallás alapján nem tudnád megkülönböztetni.

2013. febr. 12. 20:20
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszókat és elöső elektromosnak mennyit érdemes rászánni?? eddig akusztikuson játszottam de elakarok kezdeni akusztikuson is
2013. febr. 12. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Én mondjuk előbb magyarul tanulnék meg a helyedben, csak aztán gitározni...
2013. febr. 12. 22:44
 5/6 A kérdező kommentje:
kicsoda? ha ezt nekem írtad csak tud hogy tudok magyarul, úgyanis ez az anyanyelvem. nem kell belekötni mindenkibe mert nem tud olyan jól gépelni! ha nem nekem írad akk bocs
2013. febr. 13. 13:37
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Semmi köze a gépeléshez ahhoz, hogy egy nyamvadt épkézláb magyar mondatot nem tudsz leírni.

Az én szememben az, aki még saját nyelvét sem képes normálisan beszélni/írni, az egy életképtelen szar, és ne akarjon gitározni, úgy is kevés hozzá.

2013. febr. 13. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!