Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Guns n Roses hogy lehet...

A Guns n Roses hogy lehet híresebb mint a Metallica?

Figyelt kérdés

Sokkal többen nézték meg a Youtubeon a November Rain c. számot, mint az Enter Sandmant a Metallicától.

Tudtommal a Metallica a legfhíresebb Metál zenekar a világon, és előbb jött létre mint a Guns N Roses pár évvel...

2013. febr. 12. 17:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Viszont a Nothing Else Matters-en kívül nem tudnának más számot mondani tőlük. :)
2013. máj. 11. 13:36
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
01.56os: ezt kétlem, pl. Guns'n Rosestól szinte mindenki ismeri a November Raint, vagy a don't cryt, vagy a Paradise Cityt. a Metallicától meg, ahogy az előző írta, csak a Nothing else matterst, aztán mást meg nem is.
2013. máj. 11. 20:17
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Most, hogy így belegondolok, lehet, hogy igazatok van.:) Ha már itt vagyunk, ilyen körökben: Nem tudja valaki, a 25.-ei Dust n Bones koncertre a helyszínen kell jegyet venni? Bocsi és pontozzatok le érte, de egyszerűen nem kapok választ sehonnan és nagyon idegesít.
2013. máj. 20. 18:06
 14/16 free spirit ***** válasza:
100%
Mind kettot imadom, de szerintem a Gins nepszerubb
2013. aug. 11. 04:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerencsés egyébként sem a kettőt összehasonlítani, akkor már ink. a Welcome to the Jungle-el hasonlítsuk az ES-t. A NR-t pedig mondjuk a Nothing Else Matters-el. Amúgy az együttes nem híresebb, hasonlóan híres mind2.
2015. ápr. 12. 07:32
 16/16 anonim válasza:
100%
Én nagyon nagy Gunner vagyok, de szerintem nem lehet őket összemérni!! Ha megnézzük más stílusuk van, máshogy adják elő magukat! Szeretem a Metallicát is és igazából mindent! :) Ha megnézzük például régebben mikor eggyütt turnéztak mindkettő banda örült hogy egymással játszhatnak! Nem hiszem hogy a mi dolgunk eldönteni, hogy melyik a jobb, híresebb főleg nem a youtube alapján! :) :D
2015. jún. 17. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!