Mi a véleményetek arról, ha egy 14 éves fiú black metalt hallgat?
Én elöször 10 évesen ismerkedtem meg a müfajjal,a Gorgoroth
Quantos.. lemeze által,amit az apám mutatott.Olyan hatással volt rám,hogy egyre többet kezdtem hallgatni ilyen zenét.Mára az egyik kedvenc zenei müfajom lett. Azért tettem föl ezt a kérdést,mert olyanokat olvastam,hogy ehhez föl kell nöni,tinédzser ne hallgasson ilyet,stb.
eyolf
Én pedig,már meg ne haragudj,ha apád volnék,ha nem ütnélek,mert egy cseszett nagy paraszt vagy. És látszik,hogy fingod nincs az egészről,valamint,hogy nem olvastad el a válaszokat-mert akkor legalább egy kicsit jobban tisztában lennél a dologgal.
"Voltak ismerőseim akik máig azt hallgatnak 20+ évesek összes nyomorék."
Valószínű,hogy a Black Metáltól,igen...
Ha tudnád,miről szól a Black Metál,akkor azt is tudnád,hogy aki ezt hallgatja,az nem egy elmebeteg kecskeáldozó sátánista. Legtöbb esetben persze,aztán biztosan mindegyik ismerősöd olyan hülye,hogy 20 év körül ne tudják felfogni a dolog lényegét...
Kérdező,ne figyelj az ilyenekre. Továbbra is azt mondom,amit eddig;ha tetszik,hallgasd,csak nem kell véresen komolyan venni.
Én imádom a black-metalt!!!!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!