Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy 14 éves fiú black metalt hallgat?

Figyelt kérdés

Én elöször 10 évesen ismerkedtem meg a müfajjal,a Gorgoroth

Quantos.. lemeze által,amit az apám mutatott.Olyan hatással volt rám,hogy egyre többet kezdtem hallgatni ilyen zenét.Mára az egyik kedvenc zenei müfajom lett. Azért tettem föl ezt a kérdést,mert olyanokat olvastam,hogy ehhez föl kell nöni,tinédzser ne hallgasson ilyet,stb.

2013. febr. 6. 20:22
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

eyolf

Én pedig,már meg ne haragudj,ha apád volnék,ha nem ütnélek,mert egy cseszett nagy paraszt vagy. És látszik,hogy fingod nincs az egészről,valamint,hogy nem olvastad el a válaszokat-mert akkor legalább egy kicsit jobban tisztában lennél a dologgal.

"Voltak ismerőseim akik máig azt hallgatnak 20+ évesek összes nyomorék."

Valószínű,hogy a Black Metáltól,igen...

Ha tudnád,miről szól a Black Metál,akkor azt is tudnád,hogy aki ezt hallgatja,az nem egy elmebeteg kecskeáldozó sátánista. Legtöbb esetben persze,aztán biztosan mindegyik ismerősöd olyan hülye,hogy 20 év körül ne tudják felfogni a dolog lényegét...

Kérdező,ne figyelj az ilyenekre. Továbbra is azt mondom,amit eddig;ha tetszik,hallgasd,csak nem kell véresen komolyan venni.

2013. máj. 27. 21:08
 32/33 A kérdező kommentje:
Nem veszem komolyan a külsöségeket,tényleg csak zene szempontjából hallgatok ilyet.De tudom,mi az üzenete ezeknek a zenéknek. De nem kifejezetten csak black megy nálam,hanem a metál minden ágazata,mellékesen komolyzene is. A hip hop és társai egyszerüen nem lenyugtatnak,hanem irritál.Ezért nem hallgatok hip hopot(a régi számok közt azért akad jó is)
2013. júl. 9. 13:42
 33/33 anonim ***** válasza:

Én imádom a black-metalt!!!!

15/L

2014. dec. 9. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!