Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Én hallom rosszul, vagy van...

Én hallom rosszul, vagy van Bon Jovinak itt egy kis segítsége?

Figyelt kérdés

Erről lenne szó:

http://www.youtube.com/watch?v=bXsmGSnq3lE

3:17-től 3:20-ig, az első két sorban, főleg a másodikban nekem úgy tűnik, a háttérben ott énekel egy nő is. Ez csak nekem tűnik így, vagy tényleg ott van valaki, mintegy Gina szerepében?

2013. febr. 5. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amit hallasz azt úgy nevezik, hogy vokál. Ez nem igazán segítség, hanem egy aláfestés a szóló énekes hangja alá. Így sokkal gazdagabb az ének hanghatása. Vedd úgy mintha egy plusz hangszer lenne a dalban, csak ez éppen egy énekesnő hangja. Nem segítség az, hanem "aláfestés". :)
2013. febr. 5. 17:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Ismerős a sztori, Iron Maiden - Run to the hills-ben is szerepel, állandó szinten a refrén ideje alatt. Itt azért lepett meg, mert csak két sor erejéig került elő. Amúgy esetleg nem tudod, ki a nő? Jónak tűnik a hangja, rákeresnék. Bocs, ha ez számodra nyivánvaló, a Bon Jovi a kedvelt, de nem túl jól ismert zenekaraim közé tartozik.
2013. febr. 5. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is kedvelem a dalait, de sajnos nem tudom a vokál énekesnő nevét. Az a javaslatom, hogy nézz utána olyan oldalakon, amelyek ő vele és az együteséről tartalmaznak információkat. A wikipedia nem sokat segít ebben, már néztem. :/

Sok sikert.

2013. febr. 5. 21:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Köcce szépen. Ment a zöld, jobbat nem tudok.
2013. febr. 6. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!