Basszusgitárosok segítsége kellene [bővebben lent]?
Figyelt kérdés
üdv
ugye a basszusgitáron is tőbb pickup van és ugyanugy lehet váltani kőztük mint a szólógitáron láttam pár gibson basszusgitárt amint volt kapcsoló és minden fokozatnál más volt a hangja de nekem nincs rajta kapcsoló csak 3 kis tekerős gomb a gitáron akkor az enyémen nemis lehet hangszínt változtatni vagy azokat a tekerőket kell ugy tekerni hogy más legyen a hang?
2010. aug. 12. 08:43
1/3 A kérdező kommentje:
Ittvan pl egy videó ahol van váltógomb erről lenne szó:
2010. aug. 12. 08:45
2/3 anonim válasza:
Az nem egészen a hangszínt váltja, hanem azt, hogy melyik "hangszedő" hangerejét emelje ki (ezt de megfogalmaztam! XD). A hangszínt pedálokkal lehet variálni.
3/3 cuii válasza:
Ez a köv féle képpen megy... Az egyik a hangszín.
A másik a nyaki hangszedő hangereje, a harmadik a híd felöli hangszedő hangereje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!