Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy beszéljem le a haveromat...

Hogy beszéljem le a haveromat a rap "szakmáról? "

Figyelt kérdés
barátom(14) rapper akar lenni.Rapperes ruhákba jár,szövegeket ír.De valami eszméletlen rosszak.Egyátalán nem rímelnek,semmi értelme nincs a szövegnek de ő azt hiszi jó.Nem nagyon akartam őt elkeseríteni mert annyira szereti Curtist és Majkát,hogy rájuk akar hasonlítani.Mondjuk még nagyon fiatal,emlékszem még pár éve a tesóm is "ebben a korszakban volt" :) Szerintem idővel neki is változni fog a stílusa és rájön,hogy nem nagyon ért hozzá.Másik dolog viszont az,hogy az egyik ismerőse felajánlotta neki,hogy ingyen elviszi őt egy stúdióba,ha ír egy szöveget és adnak hozzá alapot.Csak szerintem az egész kamu mert ismerem a gyereket aki ezt mondta neki és még múltkor nekem is mondta,hogy szerinte a haverom nagyon gáz.Ő már totál beleélte magát,hogy stúdióba fog menni meg minden....Aközben az egész átverés,érzem... :) Hogy mondjam el neki hogy hagyja abba mert nagyon rossz? Meg azt,hogy csak átakarják verni? L/17

2013. jan. 28. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyenesen a szemébe. Felesleges az ilyet kerülgetni. Ha csalódni is fog lesz ideje kiheverni de legalább nem verik át.
2013. jan. 28. 19:55
 2/3 anonim ***** válasza:
1on1 freestyle-ban alázzátok le , utánna nem fog pattogni.
2013. jan. 28. 19:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Curtis meg majka -.-
2013. jan. 28. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!