Nem vagyok képben? Miért nem feleltek meg ezek a Rammstein számok arra, hogy rajta legyenek a Liebe ist für alle da lemezen?
Azt olvastam,hogy ezek az eredeti verziói néhány számnak,de át kellett dolgozni,mert dramaturgiailag nem felelt meg.De mi a baj ezekkel a számokkal?Tök jók.
http://www.youtube.com/watch?v=w6ZTEJB4--s
http://www.youtube.com/watch?v=FOFnRlOS3Jo
(De az is lehet,hogy tévedek és nem ezek azok a számok,amikről beszélek fent,tehát nem ezek az eredeti verziók,de lusta vagyok jobban utána nézni,mert lassú a net és most a gugle nem a barátom)
Hát a második számról fogalmam sincs, de az elsőt azt most adták ki a mein herz brennt kislemezhez gib mir deine augen néven.
Gondolom azért mert nem volt hely a lemezen.
"A „Rosenrot” szám nagy várakozást keltett a rajongók körében, mivel eredetileg ez lett volna az együttes első kislemeze a negyedik stúdióalbumról (Reise, Reise). A szám végül még a lemezre sem került föl, helyhiány miatt."
"A 4. stúdióalbum után az együttes fel akarta használni a megmaradt anyagot, így ahhoz hozzáírva készült el a Rosenrot. Szóba került a Reise Weiter cím is, mivel pár feldolgozás-számot is a lemezre szerettek volna tenni a Reise, Reise-ról, de végül a banda elvetette az ötletet, miután nem volt megelégedve a hangzással.[2] A projekt neve ezután sokáig Reise, Reise Vol 2 volt, az együttes végül 2005 augusztusában jelentette be az új címet."
"Roter Sand – A szám eredeti változata a bónusz CD-n fellelhető Liese című dal volt, amit az együttes folyamatosan fejlesztett. A Liese-vel először Oliver Riedel, Till Lindemann és Christian "Flake" Lorenz állt elő. Ennek eredménye lett végül a Roter Sand, miután a zenekar többi tagja is foglalkozott az ötlettel. Mikor mindkét verzió elkészült, nem tudtak megegyezni, hogy melyiket tegyék a CD-re, így végül mindkettő felkerült."
Az hogy egy lemezre 11 szám kerül fel, attól még valószínűleg több demó van és az együttes valószínűleg közös megegyezés alapján választja ki a számokat :)
a demóból biztos a gitárt használták fel a Pussy-hoz
olvastam, hogy bár a Schwarzes Glas megmaradt demónak, átraktak gitár riffeket a számból a Der Meister-be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!