Rockmaraton? Jön még valaki?
Sziasztok érdekelne, hogy jöttök-e rockmaratonra, ha igen akkor kivel? Mert elég para lesz, hogy egyedül megyek, de nagyon szeretnék eljutni.
19/F
hali. Én is egyedül megyek tavaly is egyedül voltam de már az első nap összehaverkodtam pár emberkével akikkel aztán tök jól elvoltunk egész héten.szóval te is tuti találsz jófej emberet. :)
de ha gondolod menjünk együtt :)
27/l
Én kicsit fiatalabb vagyok, de én sem találok senkit, akivel mehetnék, így lehet, hogy elmarad, mert egyedül mégis furcsa lenne...
Egyébként hova valósi vagy?
Sztem nem gáz ha valaki egyedül megy, ha fiú, és nem kiskorú. Biztos összehaverkodsz valakikkel, akár éppen csajokkal meg alapból is, Maratonon sztem sneki nem unatkozik :D
Ám lányoknak, és kiskorúaknak én nem ajánlanám egyedül menni. Akárhogy is , de történhet olyan dolog, amire nem számítasz, vagy amit nem szeretnél, főleg ha már van benned egy kis pálinka.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!