Miért az idei lesz az utolsó Rockmaraton fesztivál?
Figyelt kérdés
Az indokról nem találtam infót2012. ápr. 6. 15:19
1/4 anonim válasza:
Gondolom azért mert válság van és amúgy is sazrul áll a magyar gazdaság: röviden nincs elég pénz a fesziválra, talán nem is jönnének annyian hogy rendesen megtérüljön a dolog. Amúgy Magyarországról minden ilyesmit kivonnak, például a metalfest-nek sem lesz előreláthatólag magyar állomása (nem csak idén de egy pár évig biztos nem).
2/4 anonim válasza:
Ha jól hallottam még régebben: nem kapnak állami támogatást, saját zsebből fizetik a szervezők. Meg valami olyasmit is olvastam, hogy a Malomvölgy természetvédelmi terület lett és a sok szemét miatt is.. de remélem nem lesz végleg vége. Idén biztos ott leszek. Rengeteg külföldi bandát is ígértek és a sör is olcsóbb lesz :D
3/4 A kérdező kommentje:
Ja a Metalfestről még ősszel én is hallottam és sajnálom is, mert az Ensiferum is játszik...=/ De ezzel kapcsolatban még vmi olyasmit is hallottam, hogy vmi más is van a háttérben az anyagiakon kívül...
Hát sajnálom. Idén nem megyek Rockmaratonra, úgyhogy ezek szerint egy életre kimaradtam belőle :s
2012. ápr. 7. 21:06
4/4 anonim válasza:
Azért, mert 2012-ben Világvége lesz és ez egy kampányfogás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!