Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak szerintem lett sz*r a...

Csak szerintem lett sz*r a Green Day legújjabb 3 albuma?

Figyelt kérdés
+ a twillight-hoz is írtak zenét....

2013. jan. 12. 00:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Kétféle ember van:

A) aki a Green Day a trilógia előtt ismerte meg és

B) aki amiatt/azután

Az olyanok, mint én, akik már bőven a trilógia előtt a kedvenc bandájuknak tartották a Green Day-t, először meglepődtek, talán csalódtak is. A Green Day is, mint minden banda, képes a megújulásra, a változásra. Be kell valljam, először meg sem akartam az új albumokat hallgatni, mert nem akartam, hogy megváltozzon róluk a véleményem. De aztán kijött az Uno, és megszerettem. Aztán Dos... és végül a korábban érkezett Tré... Nem állnak olyan közel a szívemhez, mint mondjuk egy Insomniac, de úgy gondolom, hogy nem teljesítettek alul, nem lettek rosszak a számok. Az American Idiot-tal olyan magasra tették a lécet, hogy egyszerűen nem tudják felülmúlni, de erre nem is lenne szükség.

Azok az emberek (mostanában sajnos főleg a fangirl lányok), akik a három album megjelenése alatt/után/miatt szerette meg a Green Day-t, ezeket a lemezeket veszik természetesnek, ezekhez viszonyítanak, talán ezért születnek az olyan hozzászólások, mint a "trilógia tökéletes, ha nem tetszik megszaggatlak."

Szóval összességében, nekem megfelelnek a lemezek, rendben vannak, élvezet őket hallgatni és örülök, hogy a GD huszonnégy kemény év után sem tűnt el a süllyesztőben, hanem egyre magasabbra tör.

2013. dec. 12. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!