Csak szerintem lett sz*r a Green Day legújjabb 3 albuma?
Figyelt kérdés
+ a twillight-hoz is írtak zenét....2013. jan. 12. 00:00
11/21 anonim válasza:
hááát én nemtom... nekem a kicsit keményebb számaik tetszettek... az UNO után visszasírtam az American Idiot-ot
de a DOS eloszlatta minden kétségem.. igaz ami igaz én se erre számíttottam de ebben a más hangszínben is jók :)
12/21 A kérdező kommentje:
én szeretem a Green Day-t, már kb. 10 éve hallgatom őket, és imádom őket, de az a 3 album nem jött be :'(
lehet csak azért mert inkább metal-os vagyok, de a 21st century breakdown előtti számaik sokkal jobbak voltak.....szerintem...
2013. jan. 13. 19:45
13/21 anonim válasza:
Természetesen van különbség a régebbi és az új számok között de ez még nem azt jelenti,hogy ez már rögtön sz@r...nem szar csak más.am nekem nagyon bejönnek a régi és az új számok is.jó és kész:D ha meg szeretted akkor nemértem,hogy ezt az új 3 albumot miért sz@rozod le...annyi különbség nincs a régi és az új számok között...
14/21 anonim válasza:
Szerintem egyátalán nem 'szarok'. :) Igen, van egy kis különbség a régebbiektől, ezek most inkább visszafogottabbak. De könyörgök... Honnan tudod, hogy mit akarnak ezzel közvetíteni? Hogy mi volt a magánéletükben? Milyen hangulatban írták ezeket? Amugy meg ha ennyire szarozod őket, akkor ne hallgasd, ott vannak a régi számok. Egyéként meg gondolj már bele, ők is öregednek, pl amikor kiadták az Amercian Idiot c. albumot akkor hány évesek voltak és most? Az ember elfárad...
15/21 anonim válasza:
Első vagyok, minek pontoztatok le ??? Nem én mondtam, hogy szar, hanem az alantas szar magyar/külföldi zenei fórumok/oldalak. Szövegértés egyes. nyugodtan nézzetek szét quarton meg langologitarokon pl.
16/21 anonim válasza:
Én már láttam azokat az oldalakat, és szerintem aki hisz nekik az a szar. Lepontozni meg nem szoktam
17/21 anonim válasza:
Oké, én akkor se mondtam, hogy szar.
18/21 anonim válasza:
nekem az uno és dos tetszik de a tré nem :/
19/21 anonim válasza:
hatos! true story, én is ezt gondoltam + még a 21cb. 5 éves lesz... Mi lesz már itt? Amúgy nekem nagyon tetszett mindegyik, sorrendben: Uno, Tré, Dos... a Dos sokaknak nem tetszik annyira, lassabb, érzelmesebb számok vannak talán, kivétel a Stray Heart, a Nightlife (na az milyen dal mááár?? featelnek egy Green Day számbaaan??!!!) meg a Stop When Red Lights Flash
20/21 anonim válasza:
Nem azzal van a baj, hogy a daloknak más a hangzásuk, mint a régebbi dalaiknak. Azzal van a baj, hogy a dalok önmagában nagyon rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!