Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak szerintem lett sz*r a...

Csak szerintem lett sz*r a Green Day legújjabb 3 albuma?

Figyelt kérdés
+ a twillight-hoz is írtak zenét....

2013. jan. 12. 00:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%

hááát én nemtom... nekem a kicsit keményebb számaik tetszettek... az UNO után visszasírtam az American Idiot-ot

de a DOS eloszlatta minden kétségem.. igaz ami igaz én se erre számíttottam de ebben a más hangszínben is jók :)

2013. jan. 13. 15:00
 12/21 A kérdező kommentje:

én szeretem a Green Day-t, már kb. 10 éve hallgatom őket, és imádom őket, de az a 3 album nem jött be :'(

lehet csak azért mert inkább metal-os vagyok, de a 21st century breakdown előtti számaik sokkal jobbak voltak.....szerintem...

2013. jan. 13. 19:45
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen van különbség a régebbi és az új számok között de ez még nem azt jelenti,hogy ez már rögtön sz@r...nem szar csak más.am nekem nagyon bejönnek a régi és az új számok is.jó és kész:D ha meg szeretted akkor nemértem,hogy ezt az új 3 albumot miért sz@rozod le...annyi különbség nincs a régi és az új számok között...
2013. jan. 21. 15:29
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyátalán nem 'szarok'. :) Igen, van egy kis különbség a régebbiektől, ezek most inkább visszafogottabbak. De könyörgök... Honnan tudod, hogy mit akarnak ezzel közvetíteni? Hogy mi volt a magánéletükben? Milyen hangulatban írták ezeket? Amugy meg ha ennyire szarozod őket, akkor ne hallgasd, ott vannak a régi számok. Egyéként meg gondolj már bele, ők is öregednek, pl amikor kiadták az Amercian Idiot c. albumot akkor hány évesek voltak és most? Az ember elfárad...
2013. febr. 10. 16:43
 15/21 anonim ***** válasza:
82%
Első vagyok, minek pontoztatok le ??? Nem én mondtam, hogy szar, hanem az alantas szar magyar/külföldi zenei fórumok/oldalak. Szövegértés egyes. nyugodtan nézzetek szét quarton meg langologitarokon pl.
2013. febr. 10. 18:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Én már láttam azokat az oldalakat, és szerintem aki hisz nekik az a szar. Lepontozni meg nem szoktam
2013. febr. 10. 22:56
 17/21 anonim ***** válasza:
Oké, én akkor se mondtam, hogy szar.
2013. febr. 11. 21:13
 18/21 anonim ***** válasza:
nekem az uno és dos tetszik de a tré nem :/
2013. ápr. 8. 21:20
 19/21 anonim ***** válasza:
hatos! true story, én is ezt gondoltam + még a 21cb. 5 éves lesz... Mi lesz már itt? Amúgy nekem nagyon tetszett mindegyik, sorrendben: Uno, Tré, Dos... a Dos sokaknak nem tetszik annyira, lassabb, érzelmesebb számok vannak talán, kivétel a Stray Heart, a Nightlife (na az milyen dal mááár?? featelnek egy Green Day számbaaan??!!!) meg a Stop When Red Lights Flash
2013. ápr. 9. 18:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a baj, hogy a daloknak más a hangzásuk, mint a régebbi dalaiknak. Azzal van a baj, hogy a dalok önmagában nagyon rosszak.
2013. dec. 6. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!