Amúgy sajnálom, hogy nem tetszett, dehát mindenkinek lehet saját véleménye... :) Én szeretem őket.
Egyébként nem a Twilight-hoz írták a Forgottent, a Twilight csak felhasználta. Nem a sorozat miatt született meg, nehogy azt hidd...
2013. jan. 12. 12:48
4/21 anonim válasza:
Szerintem meg a helyesírásod sz*r.
Amúgy igen, csak szerinted.
2013. jan. 12. 13:14
5/21 anonim válasza:
Igen, úgy tűnik csak szerinted :)
Nekem nagyon tetszik, teljesen megmaradt a hangzásuk, még a szüleim is felismerik, akiknek pedig fogalmuk sincs az ilyenekről egyébként. Mondjuk a régi Green dayt nehéz lenne felülmúlni :D
2013. jan. 12. 13:22
6/21 anonim válasza:
Amúgy a nagy áttörést hozó albumok a Dookie (1994) és az American Idiot (2004)... hmm... kíváncsi leszek, mi lesz 2014-ben xD
2013. jan. 12. 13:28
7/21 anonim válasza:
Nekem az 1. Szám, amit tőlük megismegrtem, az az oh love-volt, aztán még találtam az új albumokból számokat, nagyon megszerettem őket. Nem rég, a napokban néztem utána a régebbi számoknak, és szerintem nem másak, mint az újak. Most én rajongójuk lettem, most jöttem rá, hogy ez az a zene, amit igazán szeretek, és nem tudok megunni. A régiek és az újak is. Mind egyformán jó, és nem is értem, hogy miért tartják valakik rosszabbnak az újakat, mint a régieket... :)
2013. jan. 12. 18:17
8/21 anonim válasza:
Én ímádom őket oké hogy a legjobb számaik régebbiek, de ezek is k*a jók lettek. Amm miattuk kezdtem el gitározni még régen :)) Akinek nem tetszenek az be*hatja!!;)
2013. jan. 12. 18:45
9/21 anonim válasza:
Nem írtak a twillight-hoz zenét.
Hangzásra talán más lett a 3 új album, de én egyszerre észrevettem hogy eléggé hasonlít a Nimrod-hoz.
De egyébként a szar jelző arra illik aki elhiszi azt hogy a 3 új album "szar" lett csak azért mert még néhány csicska ezt állítja.
2013. jan. 12. 20:12
10/21 anonim válasza:
Alapból nem szereted a Green Dayt vagy csak ez a 3 album nem tetszik?? Mert ha szerinted alapból "szarok" akkor nincs miről tárgyalni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!