Tényleg van olyan zenekar hogy No Memory?
Figyelt kérdés
barátok köztbe volt róla szó2013. jan. 10. 23:11
11/17 anonim válasza:
Lala 23: mint például a Szabó ikrek :D
12/17 anonim válasza:
Az első teljesen jót linkelt, még ott is van, hogy ,,Sam Coomes (bass)"
13/17 anonim válasza:
Ahan, valószínűleg azért van ott, hogy Track Listing. -.- A no memory csak egy album ,, No Memory was the first of two albums by No. 2"
15/17 gardi válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=RvTXsIBlf88 :D én ezt találtam szerintem a jobb szélső a sam mert nagyon hasonlít SP-re:D amugy meg ennek tényleg No memories a neve :D
16/17 anonim válasza:
Utolsó- ez már többes szám, nincs olyan banda aminek no memory lenne a neve (jó talán egy garázsban hobbi bandának), de amit Te találtál az memories. Egyébként jó ötlet volt a youtube x)
17/17 anonim válasza:
Megnézem én, hogy a kicsi lányok hogy headbangelnének vagy pogoznának ennek a bandának a koncertjén. nem hiszem, hogy ilyen zene miatt visítoznak x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!