RAPKEDVELŐK FIGYELEM! Mit gondoltok ecküről mostanában?
#7 vagyok.
nem talált ilyen zenét, de jót mosolyogtam a sztorin.:D látom, barátunk nem ért a free alapvető szabályaihoz. mondjuk arcon vágni lehet kicsit kemény, főleg, hogy egy freestyle "csata" (nem tudom ezt hogy hívják) pont erről szól. amúgy fankadelivel is voltak nagyobb ügyei, amiből ő jött ki hülyegyerek ként.:DD de még mindig a magyar hip-hop/rap egyik legkarakteresebb arca, csakúgy, mint eckü.
bocsi az OFFért, kicsit eltértünk a témától.:D
igen, fluor elég fogyatékos (volt). de csodálkozom, mit keres bigi ebben a dalban? főleg, hogy még mostanában is idéz fluor zenékből.
de #13, te 2010 előtt hallottál fluorról a a VIVA-n? csak mer 2004-2007-ig full hip-hop zenéket csinált, aztán 2010-ig kicsit elengedte magát, és akkor jött ez a szar, amit most hallunk...
de amúgy nem igazán értem, mi van veletek. attól, hogy eckü a TV-ben van, a zenéje nem (feltétlenül) változik. nem muszáj az emberrel szimpatizálnod, ahhoz, hogy a zenéjét szeresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!