Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok, ti naponta mennyit...

Gitárosok, ti naponta mennyit gyakoroltok saccperkb?

Figyelt kérdés

Már régen elkezdtem gitározni, nem is egyszer, mindíg abbahagytam. Most így újévkor elkezdtem megint, ilyen fogadalom szerűen :D

Most annyival jobb, hogy már tudok néhány akkordot és a Redemption Songot tanulom épp (Bob Marley-től)

Gyakorlok naponta de azért nem ilyen három órákat, naponta fél óra kb., hétvégén viszont több, ilyen 1 óra felett, max másfél azt hiszem. Ez kevés szerintetek?

2013. jan. 5. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
hobbi szinten normalis.Mondjuk az en napi 12 orammal nem sokan versenyezhetnek,imadom ezt es kesz.
2013. jan. 5. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem profi szinten is hülyeség napi 4-5óránál többet. én napi 4órát szoktam.
2013. jan. 5. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
a te napi félórád meg tökéletes kezdőként, de ne hagyj ki napot. (még egy ideig). szerintem tökéletes, ahogy te csinálod, majd később lehet érezni fogod, amikor már nem akkordokat tanulsz, hanem technikai dolgokra külön is ráállsz, hogy kevés a napi félóra, és mondjuk felviszed napi 1órára, hétvégén meg 2-3óra, azzal jól lehet haladni
2013. jan. 5. 20:38
 4/5 Rainbowinthedark ***** válasza:
4-5 óra és ebből a számok a legkevesebb(max 1/2 óra)
2013. jan. 7. 00:06
 5/5 anonim ***** válasza:
a rekordom 10 óra volt, de általában 6-8, viszont nem zenélek minden nap
2013. jan. 7. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!