Zoltan119 kérdése:
Linkin Park vs Limp Bizkit. Na ki nyer?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb :)???2013. jan. 5. 14:49
1/18 anonim válasza:
Ez nem ér. :D Nem tudok választani. Mindkettőt másért szeretem, más hangulatot adnak át.
2/18 anonim válasza:
számomra a Linkin park a befutó :D
3/18 anonim válasza:
Döntetlen, nem tudok választani... :D
4/18 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem, de akkor is Linkin Park, őket, régebbóta ismerem :D
5/18 anonim válasza:
Linkin Park. A Limp Bizkitet annyira nem szeretem.
7/18 anonim válasza:
Linkin Park. Sokáig a két kedvenc a bandám volt egyébként, most már beelőzte a Bizkit-et a Slipknot.
Miért a Linkin Park? Jó szövegek (egyetlen dolgot utálok a Bizkitben... a szövegek, amit Fred Durst ír), PROFIZMUS, kemény munka, összetartás. Nem ám, mint az LB-ben, hogy egyszer Wes lép ki, egyszer Lethal, meg veszekednek állandóan. Néha olyanok (mindig) mint a nagyra nőtt gyerekek... "elvették a homokozólapátomat!". Emellett Chester sokkal jobb énekes, mint Fred.
De amúgy még mindig LBF vagyok, abszolút 3. kedvenc bandám :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!