Avril Lavigne, Limp Bizkit, Paramore és LMFAO milyen zenei stílusban alkotnak?
Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 19:55
11/16 anonim válasza:
Ennyi f*szt egy helyen!
Avril Lavigne: Pop punk, pop rock, power pop, dance pop
Limp Bizkit: Nu metal, rap metal, hip-hop
Paramore: Alternative rock, emo, pop punk
LMFAO: Dance-pop, electronic, electropop, hip hop
12/16 anonim válasza:
előttem lévőnek pacsi. végre valaki letudta írni. nem hiszem el hogy ennyire nem értetek a zenéhez.
13/16 anonim válasza:
gratulálok annak, aki a Paramore-hoz popot írt. minden elismerésem -.-
14/16 anonim válasza:
Én ehhez csak azt akarom mondani h a paramore : rock-punk . És a legújabb albumuk pophangzás is lesz benne de nem az !
15/16 anonim válasza:
Avril: pop
Paramore: poprock
Limp Bizkit: nu metál
Lmfao: pop, electro
16/16 anonim válasza:
a paramore max punknak mondja magát meg rocknak, de inkább a tipikus amcsi tini nyálas rockhoz vagy poprockhoz tudnám hasonlítani, főleg mikor rap elemeket is tesznek bele, a csaj meg nem tudja eldönteni magáról h emós legyen, rocker vagy punk illetve bohóc vagy papagáj :) ha nem húzná ki a csaj a szemeit, vagy nem lenne piros a haja, akkor tök szürke lenne, sőt sztem ronda, vagy inkább átlagos, nekem baromira nem jön be a narancssárga meg a répa szín bár az jó pont h nem cicababa, meg elég vékony lapos a csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!