Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen elektromos gitárt...

Milyen elektromos gitárt ajánlotok egy középhaladónak?

Figyelt kérdés
Vagyis nem ilyen kezdő első elektromos gitár hanem valami komolyabban de mégsem ilyen Steve Vai Ibanez vagy Kirk Hammet ESP.:D szóval nem iylen méreg drága gitár de jó is egy haladó számára is.

2012. dec. 28. 13:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
még mindig nem értek egyet, de ezen már ne vesszünk össze. mindenesetre nem értem, hogy az én stílusom miből jobb, mint ez a tenyérbemászó szar, hogy írsz egy levelet, okoska címmel, arról, hogy én offolok, és az tilos. szerintem hülyeségekről levelet írni, és kioktatni is "tilos".
2012. dec. 30. 10:28
 12/14 anonim ***** válasza:
illetve hogy mitől rosszabb..:) de csak azért mondom, mert te hoztad fel
2012. dec. 30. 10:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem van több gitárom.

Ha van bőven pénzem, akkor nézelődök, (egyébként is) és ha tetszik valamelyik, akkor nyomulok rá.

Más véleménye támpont lehet, de Te fizetsz, Neked kell az a hangszer...

2012. dec. 30. 10:58
 14/14 Laci7 ***** válasza:
És ott vannak az Ibanez gitárok amit nagyon komoly zenészek is használnak.Amúgy a legkomolyab kinézetű superstrat gitár az Ibanez.
2012. dec. 30. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!