Milyen elektromos gitárt ajánlotok egy középhaladónak?
Figyelt kérdés
Vagyis nem ilyen kezdő első elektromos gitár hanem valami komolyabban de mégsem ilyen Steve Vai Ibanez vagy Kirk Hammet ESP.:D szóval nem iylen méreg drága gitár de jó is egy haladó számára is.2012. dec. 28. 13:26
11/14 anonim válasza:
még mindig nem értek egyet, de ezen már ne vesszünk össze. mindenesetre nem értem, hogy az én stílusom miből jobb, mint ez a tenyérbemászó szar, hogy írsz egy levelet, okoska címmel, arról, hogy én offolok, és az tilos. szerintem hülyeségekről levelet írni, és kioktatni is "tilos".
12/14 anonim válasza:
illetve hogy mitől rosszabb..:) de csak azért mondom, mert te hoztad fel
13/14 anonim válasza:
Nekem van több gitárom.
Ha van bőven pénzem, akkor nézelődök, (egyébként is) és ha tetszik valamelyik, akkor nyomulok rá.
Más véleménye támpont lehet, de Te fizetsz, Neked kell az a hangszer...
14/14 Laci7 válasza:
És ott vannak az Ibanez gitárok amit nagyon komoly zenészek is használnak.Amúgy a legkomolyab kinézetű superstrat gitár az Ibanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!