Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen elektromos zongorát/key...

Milyen elektromos zongorát/keyboardot/szintit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Van rá kb. 55 ezer ft-om, és teljes, 88 billentyűs, vagy 76 billentyűs kéne.

2012. dec. 24. 21:52
1 2
 1/11 peterlord ***** válasza:

Sajnos ez a pénz kevés, de ne add fel! Hogy komolyan tudjak válaszolni tudni kellene, hogy mik az elképzeléseid, hány éves vagy?

A pénzt tedd félre, össze fog jönni a többi is, ennyiért ne vegyél gagyi vackokat, mert el megy majd a kedved az egésztől.

76 billentyűs szintiket már 80.000-től lehetne venni, de ezeknek általában nem súlyozott a billentése. A súlyozott, zongorabillentésű elektromos kütyük 100.000-től felfelé vannak, ezek már 88 billentyűsek.

Típusuk elég szubjektív, ha a fenti dolgokról írsz egy keveset, kitalálhatjuk mi lenne a legjobb.

2012. dec. 29. 18:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Végül vettem zongorát, használtan, 60 ezerért, Roland ep 7ii-t, és ennek, ha jól tudom, súlyozott a billentyűje :)
2012. dec. 29. 19:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Öhm... Jó vétel volt szerintetek? Kipróbáltam, gyönyörűen szól, nincs semmi baja, igaz, már közel 10 éves. Ez hátrányt jelent? Amúgy 76 billentyűs, teljes billentyűs tényleg nem volt ebben az árkategóriában, még használtan sem. Szóval lecsaptam rá :)
2012. dec. 29. 19:16
 4/11 peterlord ***** válasza:
Szerintem jól döntöttél. Ennyit megér egy súlyozott 76 billentyűs kütyü, sok sikert hozzá!
2012. dec. 30. 12:56
 5/11 peterlord ***** válasza:
S a kora nem jelent hátrányt, ha jól működik rajta minden akkor renden a dolog, sőt tartja az árát, nem úgy mint a gagyibb Casiók, vagy Kawai-ok.
2012. dec. 30. 12:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor jó, örülök, hogy jól választottam, hangszerboltban is azt mondták, hogy ez jó választás (egy másik hangszerboltban, nem ott, ahol megvettem). Teljesen kezdő vagyok, így sajnos még kottát sem tudok olvasni :( Hogy lehet megtanulni?
2012. dec. 30. 13:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Most már értem nagyjából a kottaolvasást, föl is címkéztem a billentyűket :D
2012. dec. 30. 15:26
 8/11 peterlord ***** válasza:
Na innentől bonyolódik a dolog. Szándékaid komolyak, a billentyű sem gagyi, tehát mindenképp tanár segítsége kell hozzá.
2012. dec. 31. 14:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen, igen, az lesz, de csak ha majd a szüleim lenyugszanak, hogy zongorára költöttem az összes pénzemet XD
2012. dec. 31. 15:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha ebből tanulok, amíg nem járok tanárhoz, az jó? ***** (Zongoraiskola-1) Vagy inkább ne álljak neki egyedül "klimpírozni"? Mennyi idő kb, amíg megtanulok pl. törökindulót, moonlight sonata-t, Chopen-t, és hasonló, komolyzenei műveket lejátszani, ha napi legalább 1-3 órát gyakorlok?

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. dec. 31. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!