Ki szereti a Visual Kei műfajt?
japán zenei irányzatról van szó
Ki szereti vagy ki ismeri, ha igen, miért?
Én szeretem, csak japán rockot hallgatok.
hát én igazából harajuku dance-val kezdtem (An Cafe), majd hála a kiváncsiságomnak megismertem a Versailles-t és a D'espairsRay-t... stb. De amúgy meg bemutatták nekem a japán zenét, meg anime zenéken keresztül kerültem közelebbi kapcsolatba. :)
én naggyából már 5-6 éve ismerem és imádom :D amint bekötötték a netet rákerestem japán dolgokta (gyerek korom óta fan vagyok de a sok fangirl miatt nem szoktam senkinek sem mondani) naszal volt egy hirtelen ötlet hogy beírtam "japan rock" azóta kismillió bandát megismertem és sok embert ennek hála :D Thomas énekesével szoktam is beszélgetni nagyon jó arc :D azért imádom ezt stílust mert nagyon változatos. ha gondolod cserélgethetünk bandaneveket hátha van még amit nem ismerünk :D
23/f
én lassan tíz éve imádom :D (pedig még csak 20 éves vagyok >.<)
nekem a Malice Mizer volt ez első nagy kedvenc :) no meg nagy szerelem még a Diru, Candy Spooky Theater, Decopi, Kiryu stb :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!