Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen zenéket ajánlotok...

Milyen zenéket ajánlotok Rockerek?

Figyelt kérdés

Hali!;)

Észre vettem, amikor apám hallgatja a régi rock zenéket nekem is tetszenek vagyis tombolnék rajtuk.. sőt néha meg is teszem. :) Lassan 15 leszek és benyírattam a hajamat oldalt mert nekem nagyon tettszik az olyan.. mindenki kritizálta, és mikor egy Rocker társaságba keveredtem dicsérték és jól esett... de én mondtam h én nem vagyok olyan mint ti... és szerintem most érzem azt hogy rá találtam a rockra vagy ő talált én rám:) Milyen zenéket ajánlotok..? Szerintem az öltözködést meg tudom oldani.. hisz én fiús lány vagyok jó az alakom és mindig is tetszett a Rock stílus..:)

2012. dec. 27. 19:00
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Skid Row, Sing Sing :) ezeket nem láttam kiírva.

amúgy a Hooligans nem rock...szerintem..

2013. jan. 1. 04:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt se hagy ki!

Accept,Alice Cooper,HammerFall,Iron Maiden,Judas Priest,Manowar,Nazareth,Saxon,Stratovarius...pl..bocs ha ismételtem.Jó muzsikálást :)

2013. jan. 6. 22:59
 13/14 19gal_balazs97 ***** válasza:
A keményebbek közül: Slayer, Kreator, Amon Amarth, Nuclear Assault, Destruction és a Sabaton. Magyarok közül Ossian, Pokolgép és Moby Dick.
2013. máj. 13. 21:58
 14/14 FotelPunk ***** válasza:
mindenképpen TANKCSAPDA !!!!!
2013. szept. 26. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!