Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen zenéket ajánlotok...

Milyen zenéket ajánlotok Rockerek?

Figyelt kérdés

Hali!;)

Észre vettem, amikor apám hallgatja a régi rock zenéket nekem is tetszenek vagyis tombolnék rajtuk.. sőt néha meg is teszem. :) Lassan 15 leszek és benyírattam a hajamat oldalt mert nekem nagyon tettszik az olyan.. mindenki kritizálta, és mikor egy Rocker társaságba keveredtem dicsérték és jól esett... de én mondtam h én nem vagyok olyan mint ti... és szerintem most érzem azt hogy rá találtam a rockra vagy ő talált én rám:) Milyen zenéket ajánlotok..? Szerintem az öltözködést meg tudom oldani.. hisz én fiús lány vagyok jó az alakom és mindig is tetszett a Rock stílus..:)

2012. dec. 27. 19:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

A régebbiekből: Lad Zeppelin (kötelező!), Pink Floyd, Jimmy Hendrix, Emerson, Lake & Palmer.

Újabbak közül Children Of Bodom, Sabaton, Bullet For My Valentine, Nightwish, Rammstein, Lordi, Korn, Slipknot.

Ha tetszik a folk metál, akkor Korpiklaani, Ensiferum.

Populárisabb rockból pedig Nickelback, Three Days Grace, régebbi Linkin Park, RIse Against.

Jó zene hallgatást. :D

2012. dec. 27. 20:45
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

*Led Zeppelin

Rise Against

2012. dec. 27. 20:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

üdvözöllek köreinkben :D

bocsi ha valamit már mondtak.

amiket én is apától vettem át: KISS, Deep purple, AC/DC, Queen, Led Zeppelin

aztán 'magamtól' : Green day, Linkin park, 30 seconds to mars, A day to remember, All time low, Avenged sevenfold, Blink 182, My Chemical romance, Skillet, Paramore, You me at six

ha bírod az ilyen 'ordibálós' zenéket is: Of mice & men, Suicide silence, Pierce the veil, Bullet for my valentine és barátaik :D

15/L

2012. dec. 27. 21:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Aerosmith?
2012. dec. 28. 11:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Black Sabbath,Metallica,System Of A Down, Slayer,Pantera,Akela, Nirvana kihagyhatatlan :)
2012. dec. 28. 19:47
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát amiket èn is szeretek az a Nickelback, Nirvana, AC/DC , Three Days Grace stb. Èn mèg nem vagyok teljesen rocker viszont zenėben szeretem a rockot öltözködėsben is próbálok egy kicsit úgy öltözködni karkötőm van kettő az egyik enyhèn szegecses a másik meg hát azt nem nagyon tudom elmagyarázni milyen. A hajam rövid de lófarokba össze lehet fogni ès kèt oldalt frufrum van. Ne tèvesszen meg a nevem mèg nálad is fiatalabb vagyok.
2012. dec. 29. 20:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Tankcsapda,Hooligans,Depresszioo,AC/DC ,Guns n` roses.
2012. dec. 30. 01:40
 9/14 anonim válasza:
100%

...............AEROSMITH...............

Csak ennyit akartam;-) Szia.

2012. dec. 30. 06:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Mivel előttem már több külföldi banda nevét írták már mások, ezért én inkább a(z általam kedvelt) magyar zenekarokat ajánlom figyelmedbe: Kalapács, Omen, Pokolgép, Ossian, Hungarica, EGO Project, Dalriada, Moby Dick, Wisdom, Tűzmadár, Karthago, Road, Depresszió, Rubicon...hirtelen ennyi jutott eszembe

2012. dec. 30. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!