Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért lassú a gitár elsajátítása?

Miért lassú a gitár elsajátítása?

Figyelt kérdés

2012. dec. 26. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést úgy érted, hogy miért tart sokáig megtanulni jól gitározni?

-Sok évnyi gyakorlást igényel, ez nem úgy van hogy megtanulsz 10 skálát és írsz egy brutális szólót. Sok skálát kell megtanulni, rohadt sokat kell gyakorolni, hogy gyorsan mennyen, satöbbi. ezért tart sokáig.

Miért lassú a gitár elsajátítása?

-erre a kérdésre a válasz: mert nem fordírasz rá elég időt, azért lassú

2012. dec. 26. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Azért, mert csak a kis hisztipistik világában működnek úgy a dolgok, hogy kemény munka nélkül bármit el lehet érni.

Mivel apuci mindent megvett nekik első csattintásra, eszükbe se jut megbecsülni a munkát, tudást, gyakorlást, ésatöbbit.

2012. dec. 26. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:

és ehhez még hozzájönnek a csodamódszerek, hogy a gitaregyetem.hu azt ígéri, hogy gyakorlás nélkül farag belőled gitárost, (közben szegény "oktató" egy tá-ti-ti ritmust nem tud pontosan..nem viccelek, meg kell nézni, eleinte vicces, de inkább szomorú), akkor jönnek a gitár pró dolgok, hogy még végig sem hallgattad a dalt, már előtted van hogy hol milyen hangot kell fogni, így nagyon kevesen tanulják meg használni a fülüket.

alapvetően legtöbben szarul képzelik el a gitározást, egysíkúan, ahol csak a sebesség számít, és nem foglalkoznak semmi mással. emiatt meg főleg lassú, mert ha látják, hogy a másik gyorsabb (persze ugyanolyan szar), akkor elhiszik, hogy ők nem olyan jók.

most összevissza írtam, de a lényeget ki lehet belőle szűrni :D

2012. dec. 26. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:

az elsajátítás, ebben a kontextusban ilyen elkommunizálást jelent? mármint mondjuk kistesódnak van gitárja és akkor azt te 'elsajátítod' és az hosszú idő, vagy hogy? mert ez így, hogy 'gitár elsajátítása' értelmetlen.

ha a gitározás elsajátítására gondolsz, akkor a fentiek már jól leírták. gyakorlás, kitartás, elszántság és amit én még nagyon kiemelnék: hallás. ha az nincs akkor nehéz idők várnak rád. kamuzni lehet, mindenben lehet, csak egy idő után nem érdemes.

2012. dec. 26. 14:34
 5/7 anonim ***** válasza:

ezt próbáld meg elsajátítani!

http://www.youtube.com/watch?v=3EvcL4hc4Jc

2012. dec. 26. 16:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt lassú. Egy év alatt hatot nyomtam le, igaz én fizettem, a nyári melómból.

Hallásom is volt, meg előtte évekig fuvoláztam, gyakoroltam, szorgalmasan...

Bár sajnos még mindig nagyon kevés amit tudok, nem vagyok Paco de Lucia...

2012. dec. 29. 03:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Én nem gitározok csak hallottam hogy lassú ...
2013. jan. 11. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!