Az nem ciki hogy 22 éves létemre ezek a zenék jönnek be, és kevésbé a mostani modern zenék?
szerintem nem.:DD 14 éves létemre egész nap beatlest hallgatok. spanokkal meg mindig énekelek beatlest.:DD
szóval szerintem egyáltalán nem.
egek, dehogy!
mindenki azt csinál, ami neki jólesik.
ennyi erővel azt is krédezhetnéd, hogy ciki e hogy kenyeret eszel :)
Ízlés dolga...én azokat a számokat szeretem amiket gyerekkoromba hallgattam és véleményem szerint a mai "zenék" nagy része már inkább csak zaj...vagy méginkább zajártalom...
Beatles...igen...nagoyn jó...diszkóslágerek,egy kis mulatós,meg a 90-es évek zenéi...úgy kb 2010-ig...mostanában már nem is hallgatok rádiót...mert "csak mai sláger megy" az meg nem érdekel...Hadd döntsem el én hogy NEKEM mi sláger és én mit szeretek...amíg zenék voltak a rádióban addig tudtam hallgatni...mostanában csak hüledezek ha hallom vagy kénytelen vagyok hallgatni mert más meg szereti...
Hazudok...néha hallgatok rádiót...de nem magyart hanem netes...holland..(!) rádiót...itt azok a számok mennek amik gyerekkoromba slágerek voltak.De minden megvan Vinyón...sőt még sokkal több is..és inkább azokat szeretem,mert azok kellemessé teszik a zenehallgatás fogalmát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!