Egy 10 éves lánytól (tőlem) normális ilyen zenei izlés?
10/L
Nightwish Tarja Turunennel azon belü mindeny szám.
Epica: Illusive Consesus, the phantom agony, indigo, cry for the moon
haggard: heavenly danmation
leaves eyes: elegy
xandria: vampire
paramore: crushcrushchrus
ABBA
Scorpions: big city nights
galadriel:sex in the underwold
era ameno
Most kezdem szeretgetni a guns n roses, pedig a szimfónikus metál jobban szeretem
pfúj spy, fúj gangam style
fúj,acdc
fuj,divatbolond dalok
Persze, hogy normális! Sőt, sokkal jobb is, mint a mai divat"zenét" hallgatni!
Am én 10 évesen Rammsteint, Eddát, és egy-egy Manson számot is hallgattam. De az első kettőt minden mennyiségben! :) No meg Tankcsapda. A szövegeik még nemigazán jöttek át (annyi idősen jobb is: ), de a zene, a ritmusa nagyon megfogott, azóta is szeretem, már 10 éve minimum! :)
Nightwish Anette-el nem jött be? Storytime? Szerintem ütős lett :)
Guns n' Roses szintén hatalmas kedvenc!
Szerintem tök jó a zenei ízlésed, ritka manapság az olyan fiatal, aki szereti a valódi zenét (ami nem abból áll, h számítógépen összenyomkodnak pár gombot, hanem hangszerekkel játszanak!), de szerencsére vagyunk még egy páran, hát csak így tovább! :)
18/L
ac/dcben nem értem mi fúj....attól függetlenül értelmes az ízlésed.Ha ajánlhatok,halgass Children of Bodomot , ha az arch enemy tetszik ez még jobban fog.
Szimfónikus metált én is imádom, 13 évesen kezdtem azt hallgatni :)
Within Temptation, Epica, Nightwish, Delain, Xandria, Serenity, Edenbridge, Apocalyptica, néha Evanescene vagy Sirenia
Azon kívül még sok rock bandát is szeretek, valamint különböző power, illetve gótikus metált játszó kedvencek is akadnak :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!