Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy 10 éves lánytól (tőlem)...

Egy 10 éves lánytól (tőlem) normális ilyen zenei izlés?

Figyelt kérdés

10/L

Nightwish Tarja Turunennel azon belü mindeny szám.

Epica: Illusive Consesus, the phantom agony, indigo, cry for the moon

haggard: heavenly danmation

leaves eyes: elegy

xandria: vampire

paramore: crushcrushchrus

ABBA

Scorpions: big city nights

galadriel:sex in the underwold

era ameno

Most kezdem szeretgetni a guns n roses, pedig a szimfónikus metál jobban szeretem

pfúj spy, fúj gangam style

fúj,acdc

fuj,divatbolond dalok

2012. dec. 14. 21:16
 1/8 A kérdező kommentje:
Arch enemy- től szeretem a my apocalipset.meg a nemeis.
2012. dec. 14. 21:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Phantom blue t is szeretem tőluk a last shot, going mad.
2012. dec. 14. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsi, de senkit nem érdekel, hogy mit hallgatsz. Azt hallgatsz, amit akarsz. Nincs olyan, hogy normális meg nem normális ízlés. De tök mellékesen ne hidd, hogy egyedi vagy ilyesmi vagy, mert ilyeneket hallgatsz.
2012. dec. 14. 21:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy normális zenei ízlés. Tetszik egy zenekar / zenei stílus hallgatod és kész. A töbi divatmajom meg egy nagy szívességet tehet azzal, h ellovacskázik az anyjába. Nightwish pipa, ABBA pipa, Scorpions pipa, Fúj gangham style hatalmas pipa, Fúj AC-DC hatalmas nagy eggyes :D Annyit mondok, h irigylem a pasidat már jó előre hogy ilyen jó zenéket hallgatsz :D
2012. dec. 14. 21:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Persze, hogy normális! Sőt, sokkal jobb is, mint a mai divat"zenét" hallgatni!

Am én 10 évesen Rammsteint, Eddát, és egy-egy Manson számot is hallgattam. De az első kettőt minden mennyiségben! :) No meg Tankcsapda. A szövegeik még nemigazán jöttek át (annyi idősen jobb is: ), de a zene, a ritmusa nagyon megfogott, azóta is szeretem, már 10 éve minimum! :)

Nightwish Anette-el nem jött be? Storytime? Szerintem ütős lett :)

Guns n' Roses szintén hatalmas kedvenc!

Szerintem tök jó a zenei ízlésed, ritka manapság az olyan fiatal, aki szereti a valódi zenét (ami nem abból áll, h számítógépen összenyomkodnak pár gombot, hanem hangszerekkel játszanak!), de szerencsére vagyunk még egy páran, hát csak így tovább! :)

18/L

2012. dec. 14. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
nem. nem normális. menj el orvoshoz, vagy otthon ülj le anyukáddal és beszéld meg vele.
2012. dec. 14. 21:40
 7/8 anonim ***** válasza:

ac/dcben nem értem mi fúj....attól függetlenül értelmes az ízlésed.Ha ajánlhatok,halgass Children of Bodomot , ha az arch enemy tetszik ez még jobban fog.

http://www.youtube.com/watch?v=_10zZ1XpmU0

2012. dec. 14. 23:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Szimfónikus metált én is imádom, 13 évesen kezdtem azt hallgatni :)

Within Temptation, Epica, Nightwish, Delain, Xandria, Serenity, Edenbridge, Apocalyptica, néha Evanescene vagy Sirenia

Azon kívül még sok rock bandát is szeretek, valamint különböző power, illetve gótikus metált játszó kedvencek is akadnak :)

14/L

2013. dec. 27. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!