Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a pasikról alkotott véleményben ennyire különbözöm a többi lánytól? Én vagyok furcsa, vagy ők?
Szóval mindenkinek az osztályból az 1D-ből valaki jön be. Ez még nem is lenne baj, de az egyik barátnőm azt mondja, hogy a Nail (vagy ki) a jövendőbelije, de ezt még komolyan is gondolja!!! Azt mondja, h érettségi után ki fog menni hozzá Angliába. De nem fogja fel, hogy ez nem fog összejönni!!
1. Nincs pénze, hogy ki tudjon menni
2. Nem tud (és nem is fog megtanulni) normálisan angolul.
Meg neki (hangsúlyozom: 12 ÉVESEN!!!) volt már 3 pasija. Igen, járt három sráccal. De persze nem volt igazi szerelem, csak ő hitte azt. Na, szóval az összes lány osztálytársam hasonló.
Én ezzel szemben egészen más vagyok. Nekem nem tetszenek az ilyen fiatal nyálas fiúk. Nekem inkább az olyasfélék jönnek be, mint pl: a Dr. Csont-ból a Booth (vagy hogy írják a nevét) meg Dr. House, vagy Jason Statham, ilyenek. DE ŐK SE ÚGY, HOGY MAJD ÖSSZE FOGOK VELÜK HÁZASODNI!!! Csak látom, hogy jóképűek, tudom, hogy a létezésemről se tudnak.
Én vagyok a furcsa, vagy az osztálytársaim?
Még hogy apakomplexus... Pfff...
Ne aggódj, köze nincs hozzá. Nem is volna szabad ilyen szavakkal dobálózni.
Annak idején nekem se tetszettek a fiatal nyálas fiúk, csak hogy téged idézzelek. Se a még fejlődésben lévő kamaszok, akiken még látszik a kisfiú, akiből lassan férfivá válnak. Azok a férfiak tetszettek, akik már tényleg férfiak voltak. A 20-as 30-as korosztály. És a mai napig ugyanez a korosztály tetszik, csak időközben egykorúak lettünk.
Úgyhogy ennyi miatt még nem leszel apakomplexusos.
Normális vagy. Az se baj, ha nincsenek képtelen ötleteid.
Igazából valahol a barátnőd is normális a korának megfelelően. Természetesen el fog múlni nála ez a "kimegyek Angliába" dolog és jót fogtok nevetni rajta később.
"Szóval mindenkinek az osztályból az 1D-ből valaki jön be."
Ők is normálisak, hisz korukbeli tetszik nekik.
De te is, ilyen fiatal korban még előfordul, hogy sokkal idősebb illető jön be, ez majd elmúlik.
Sok kis srác szerelmes a tanárnénibe, sok kiscsaj a tanárbácsiba, így van ez "rendjén" egy ideig.
"Annak idején nekem se tetszettek a fiatal nyálas fiúk, csak hogy téged idézzelek. Se a még fejlődésben lévő kamaszok, akiken még látszik a kisfiú, akiből lassan férfivá válnak. Azok a férfiak tetszettek, akik már tényleg férfiak voltak."
Persze, mert már "nagylánynak" szeretted volna érezni magad. 12 éves koromban még nekem is a 18 éves srácok tetszettek, aztán elmúlt. Egyenlítődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!