Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthetnek ezek a jelek?
Figyelt kérdés
Van egy srác, nagyon tetszik, de nem értem....egyik pillanatban bensőségesen beszélgetünk, zenét hallgatunk stb.
Sőt még egy barátja szerelmi életét is megbeszélte velem, és ennek keretében nyomatékosította, hogy nincs csaja...
Máskor meg az orrát piszkálja poénból, meg az ételt mutogatja a szájában, szándékosna undorító akar lenni..
Nem értem, most látja hogy tetszik nekem és nem akarja hogy tetszen, vagy csak így produkálja magát? Egy 22 éves fiatal férfiról van szó, ez nem afféle gyerekesség mint a hajhúzogatás...
2012. okt. 27. 20:50
1/5 anonim válasza:
Amikor szerinted szándékosan undorító akar lenni van veletek még valaki? Lehet h csak előtte szeretné úgy láttatni hogy nem tetszel neki. De az is lehet h egyszerűen csak hülye. Már ne haragudj h ezt mondom.
2/5 anonim válasza:
hát, ha az utobbi dolgokat akkor csinálja, ha más is van ott rajtatok kivül, gondolok én itt baráti körre, akkor valoszinüleg csak hülyül, vagy produkálja magát, ahogy te fejezted ki, de ha akkor csinálja, amikor kettesben vagytok akkor fogalmam nincs.
3/5 A kérdező kommentje:
is-is... :/
2012. okt. 27. 20:59
4/5 anonim válasza:
Szerintem neki csak ilyen a jelleme. Én is ilyesmi srác vagyok. xd De azért mondjuk nem égetem be magam. xd
Amúgy szerintem be jössz neki. :)
De te ismered jobban, ezt neked kell tudnod. Vagy éppen érezned.
5/5 anonim válasza:
Tudod mit? Te meg büfizzél egy oltárit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!