Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális egy 15 éves lánytól?
Fülig szerelmes vagyok egy lányba, gyönyörű, okos is meg minden de azt mondja, hogy ő nem akar pasit, soha nem is volt neki, mert szerelem nélkül nem látja értelmét. Szerintetek ez normális felfogás egy 15 éves lánytól?
Lehetséges hogy hosszas udvarlással egyszer majd belémszeret?
Jól mondja. Szerelem nélkül nem látja értelmét.
Magyarul: nem vagy az esete azaz nem jösz be neki, nem érdekled, nem érez irántad semmit és nem akar tőled semmit.
Ez egy lerázási mechanizmus, ha egy olyan egy marlon brado vagy brett pitt, akkor megbaszatná magát 1 nap alatt... de hát ilyenek az emberek. :D
Ne magadban keresd a hibát, majd jön más.
"Én 23 éves vagyok és ugyanígy gondolom. Tulajdonképpen gyerekkorom óta úgy képzelem, hogy a kapcsolat a kölcsönös szerelemről szól."
Álomvilágban élsz. Ilyen nincs.
én 18 éves vagyok és pontosan úgyanígy gondolom én is. és nekem se volt még pasim. szerelem nélkül nincs se értelme, se jövője egy kapcsolatnak. okos lehez ez a 15 éves lány. ha belédszeret becsüld meg, mert egykönnyen nem találsz hasonlót.
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!