Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális egy 15 éves lánytól?
Fülig szerelmes vagyok egy lányba, gyönyörű, okos is meg minden de azt mondja, hogy ő nem akar pasit, soha nem is volt neki, mert szerelem nélkül nem látja értelmét. Szerintetek ez normális felfogás egy 15 éves lánytól?
Lehetséges hogy hosszas udvarlással egyszer majd belémszeret?
17:41-régóta ismerem a lányt, elég jóban is vagyunk, szóval sokmindent tudok róla, és egyáltalán nem olyan.
a többi válaszolónak köszönöm :)
ez lenne a normális felfogás...
valószínűleg tényleg csak hülyít téged. most gondoljatok bele! azt írtad elég régóta ismeritek egymást, szóval ha tényleg tetszenél neki, akkor már a megismerkedésetek másnapján (vagy az elsőn) leszo.pott volna, egész egyzerűen azért mert egy 15 éves lány. (nyugodj meg, attól, hgy nem tudod róla, ő még olyan... mint az összes tini lány)
szóval azzal ne próbálkozz, hogy szeretlek, virágok stbi... légy menő és akkor magától értetődő hogy szétteszi a lábát. azért, mert egy 15 éves lány.:)
f21
17:51!
ennél nagyobb baromságot nem hallottam még.
ez csak a r.ibi 15 évesek közt megy így.
szerintem legyél vele kedves és bókolj sokat, hidd el megfogja érni :)
"én 18 éves vagyok és pontosan úgyanígy gondolom én is. és nekem se volt még pasim. szerelem nélkül nincs se értelme, se jövője egy kapcsolatnak. okos lehez ez a 15 éves lány. ha belédszeret becsüld meg, mert egykönnyen nem találsz hasonlót."
+1;)
De most ha mindenki azon az elven lenne,hogy szerelem nélkül nincs értelme a járásnak,akkor mi lenne most?
Nem kötözködni akarok,csak egyszeráen nem értem. Meg kell ahhoz ismerni az adott személyt,egyből ugyanis úgysem alakul ki Szerelem.
Vagy én gondolom rosszul?
Jó,ez most nem ilyen,mert ti ismeritek egymást,de akkor is. Alapból belegondolt már a lány,hogy milyen lenne,ha...
Vagy elkönyvelte,hogy sose fog megszeretni?
Én 16 2hónap múlva leszek 17éves és 15hónapja van barátom. Nem ismertem,de sose volt szimpatikus,utáltam. És most nem tudnám nélküle elképzelni az életem. Teljesen más,mint amilyennek hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!