Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális egy 15 éves lánytól?
Figyelt kérdés
Fülig szerelmes vagyok egy lányba, gyönyörű, okos is meg minden de azt mondja, hogy ő nem akar pasit, soha nem is volt neki, mert szerelem nélkül nem látja értelmét. Szerintetek ez normális felfogás egy 15 éves lánytól?
Lehetséges hogy hosszas udvarlással egyszer majd belémszeret?
2010. jún. 9. 17:34
21/22 anonim válasza:
Jaja, szimplán "baráti" érzelmek mellett is indulhat egy kapcsolat, a vágytól fűtve. Ilyenkor a kötődés és a már kialakult bizalom ad egy jó erős löketet, de ha utána nincs meg az a fajta vonzalom, pusztán ezek nem helyettesíthetik. Nekem így egyszer jött be (egy éve), szuper volt, azóta is tart bár nem mindig ugyanolyan, ebből ugye kár lenne általánosítani. Nem mondom hogy logikus döntés volt, és semmiképp sem átgondolt, jól döntöttem, de ilyen vakszerencsére nem érdemes alapozni, senkinek nem ajánlom. Ha eddig udvaroltál, és nem sikerült, akkor szerintem már megvan a válaszod. Ha mostanság jött a nagy ötlet, akkor viszont időnként állj meg, amíg átgondolod, megéri-e végigcsinálnod, és készülj fel egy esetleges "nem"-re. Ne ölj bele úgy energiát hogy ő nem akarja, mert ha forró fejjel gondolkozol, még őt fogod okolni, holott az elején megmondta a frankót. Nem ismerem, így nem állíthatom, hogy ártatlan leányka, de amit mondott az korrekt, a legtöbb csaj csak játszik az udvarlóival, ha elfogadod, akkor a jutalmad, hogy megkímél illetve megkíméled magad egy szar élménytől, és marad egy barátod.
22/22 anonim válasza:
Udvarolni pedig nem hosszasan kell. Egy csaj egyszer azt mondta nekem, elvárja a finyúktól hogy hónapokig fűzzék, aztán elfogadják, ha nemet mond nekik, egy másik lány azt, hogy előtte minimum fél év barátság kell. Ha már az elején tetszik, akkor az nem őszinte barátság lesz mert nem barátkozni akarsz, hanem meghódítani. Utána pedig szintén nehéz lesz elfogadni a nemleges döntést, amiért nem csak ő lesz hibás. Mi pedig nem ilyen lányra vágyunk, gondolom Te sem =) A következő lány ugyanúgy különleges lesz, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!