Miért váltott ennyire elektronikus irányba a Linkin Park?
Figyelt kérdés
Én elhiszem hogy a nu metal lejárt, meg hogy most az elektronikus zene a divat... Mindenki mondja meg írja hogy visszatértek a gyökerekhez, de szerintem nem. Nekem nagyon hiányoznak a gitárok, meg az élő dob a zenéjükből. Szerintetek sose fognak már olyan számokat írni, mint a: Numb, In The End, Faint vagy a One Step Closer
Én voltam kinn a tavalyi NovaRock fesztiválon,ahol a Linkin Park volt az egyik fő zenekar.Egy picit rövidebb volt a koncert a tervezettnél,mert előtte volt egy vihar és kicsúsztak a "műsor időből",de én spec,azt vettem észre,hogy a mostani számokra,nem nagyon mozdultak meg az emberek,de amikor elő hozták a Faint-et,a Given Up-ot,Place For My head-et,vagy az In The End-et(És még sorolhatnám a slágereket)akor mindenki meg örült,és tombolt!Szóval szerintem sokak számára szélsőséges még az LP új stílusa,de majd csak lesz valahogy.
2013. jan. 2. 11:49
12/34 anonim válasza:
mert pózer is!!! És neked még nem voltak olyan tapasztalataid mint nekem!!!! Az egyik legjobb barátnőmnek (13 éves)felmentem a szobájába , mert születésnapja volt. Erre a szobában ott van egy hatalmas linkin park poszter!!! A csaj meg odamegy és lesmárolja Chestert a képen!!!! Utána meg ezt mongya: " Jaj ezek olyan jó pasik , k*rva jó zenével!!!"
Azt hiszem nem kell több bizonyíték pózer a linkin park!!!!!
2013. jan. 2. 12:02
13/34 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy a képzeletbeli barátod 13 éves? Meg mi az, hogy nem voltak olyan tapasztalataim, mint neked. Lol. :DD Amúgy olyan szinten szánalmas, hogy látszik, hogy csak kitaláltad. De ha igaz is (pedig nem), 13 évesen az ember még éretlen, és csinálnak ilyen ökörségeket, de ez inkább justin bieber fanokkal szokott előfordulni. :)
Amúgy meg egy jótanács: ne a neten trollkodj, hanem szerezz inkább barátokat, te degenerált.
2013. jan. 2. 14:07
14/34 anonim válasza:
Ja meg nem egy őrült rajongótól lesz egy banda pózer, de te ezt nem értheted, mert olyan sötét vagy, hogy nem lehet kitalálni belőled.
És bocsi az offért. De nem tudok már mit hozzátenni az eddigi NORMÁLIS válaszokhoz.
2013. jan. 2. 14:10
15/34 anonim válasza:
És ha nem tudnád 2000-ben még nagyobb pózerek voltak, a legtöbben utálták őket olyanok voltak mint most Justin Bieber.
2013. jan. 2. 23:48
16/34 anonim válasza:
De hallod először tudd már meg, mit jelent az, ha valaki pózer. Az nem egy csúnya szó, amit azokra mondanak, akiket nem szeretnek... Meg amúgy a "trú metálarcok" utálták őket, mert hogy "mi az, hogy rappel keverik a metált". De a LP sosem mondta, hogy ők mennyire nagy rockerek, szóval szerintem innentől befoghatod, és inkább menj aludni. A pózerség nem azon múlik, hogy az ember milyen zenét játszik/hallgat, hanem hogy hogyan viselkedik.
2013. jan. 2. 23:57
17/34 anonim válasza:
Már a hybrid theory-ban is volt elektronika , az új számokban meg mégtöbb van. Váltani meg azért váltottak mert unták már a "régi stílust". Én így tudom
2013. jan. 3. 16:25
18/34 anonim válasza:
Igen, én is így tudom. Csak nem akartak kiadni egy harmadik ugyanolyan albumot. Mert ha még mindig ugyanolyan stílusú albumokat adnának ki, akkor azért panaszkodna mindenki, hogy nem tudnak újat mutatni.
2013. jan. 3. 19:34
19/34 anonim válasza:
Papercut:
It's like I'm paranoid lookin' over my back
It's like a whirlwind inside of my head
It's like I can't stop what I'm hearing within
It's like the face inside is right beneath my skin
It's like I'm paranoid lookin' over my back
It's like a whirlwind inside of my head
It's like I can't stop what I'm hearing within
It's like the face inside is right beneath my skin
2013. jan. 6. 22:44
20/34 anonim válasza:
Igen erről a dalról vettem a nevem, mert mikor regisztráltam, ezt hallgattam...:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!