Miért váltott ennyire elektronikus irányba a Linkin Park?
ez egy igen jó kérdés, én is szoktam rajta agyalni. mondjuk ők szerintem pont olyanok, akik nem azért mentek elektronikus zenei irányba, mert most az a divat, mert ha megnézed, akkor ők ezt már a Reanimation-nél elkezdték. vagyis hát a kísérletezés ott már megvolt.
én régen is nagyon szerettem őket és most is. igazából én úgy vagyok velük, hogy ők egyszerűen nem tudnak olyat csinálni, ami ne tetszene valamiért - és ez minden lemezüknél így volt.
mind1, szóval nem tudom, hogy a későbbiekben mit terveznek, milyen stílusú lemezt csinálnak majd. én csak örülök, ha minél több műfajban kipróbálják magukat:)
sőt, én speciel már csak azért is örülök a stílusváltásnak, mert így megszülethetett a Blackout - ami egy hatalmas kedvencem. jó, persze, még sok van, de ezt az egy számot ki akartam emelni:)
nem tudom, neked egyáltalán nem tetszik ez az új vonal?
Megértelek téged. Én tökre el voltam kenődve, mikor ebbe belegondoltam. Aztán kíváncsiságból rákerestem egy 2012-es koncertjükre, hogy milyen számokat játszanak élőben... Háát, kicsit sem csalódtam bennük. :) Ajánlom neked is, hogy nézzél koncertfelvételeket.
Egyébként nekem első hallgatásra nem igazán nyerte el a tetszésemet a Living Things (mondjuk a Burn It Down igen), de pár nap múlva megint meghallgattam, és megbarátkoztam vele, egész megtetszett. A Thousand Sunsszal is így voltam.
Nem azért váltottak stílust, mert már nem tetszik nekik a régi, csak ki akartak próbálni valami újat, nem akarták, hogy egyetlen stílusba besorolhatóak legyenek. Így zeneileg nagyon változatos koncertjeik vannak (amúgy régi számokat többet hallhatsz koncerteken, mint újabbakat).
Na a lényeg, hogy én most is nagyon szeretem őket, egyik kedvenc bandám, régi és új számokat egyaránt előszeretettel hallgatok. Kíváncsian várom, mit alkotnak legközelebb. :)
Már a Hybrid Theory is tele volt elektronikával...
A Numb meg 1. túlértékelt 2. nem mintha abba aztán nagy gitározás lenne..
Amúgy részben közös döntés, részben az, hogy a gitáros "szekció" (Brad, Phoenix) meg Rob a doboknál nem valami nagy "húzószemélyiség" az van, amit Chester, Mike és Joe akar, a többiek meg beleegyeznek. Pontosabban ezt inkább az utóbbi kettő szereti, Chester meg megtűri, de inkább a pörgős számok felé hajlik. Szerintem tuti lesznek még Hybrid Theory, Meteora féle (vagy nyomokban Minutes to Midnight féle, ha pl. a Given Up-ra vagy a No More sorrow-ra gondolunk) számok, mert egyszerűen kellenek a koncertekre. Jók az új számok is, csak hát nem ugyanaz a stílus, ráadásul inkább albumra való, hisz nem is nagyon tudják remixelni őket, mint tették pl. a Faint, One Step Closer, Bleed it Out, Place for My Head, esetében például.
Ez már magában is egy nyomós ok szerintem, hisz a zúzós számok adják a koncertek "lényegét", "derekát" akárhogy is fogalmazok, értitek. Meg ugye az sem mellékes, hogy minden LP fan imádná, ha így lenne... Majd meglátjuk.
Kövesi Petra, te egy f*sz vagy.
Elemfaót meg ilyen majomságokat hallgatsz, de azért lepózerezed a Linkin Parkot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!