Ti milyen Les Paul szólógitárt vennétek?! Mondjuk Guns N Roses/Slash témákra?!
Hát ha qrva sok pénzed van, akkor vegyél egy Gibson Slash Signature modellt :D
De egyébként meg kb. mindegy, egy fontos dolog van, hogy Humbucker hangszedős gityó legyen. A single coil-ok, mint a Fender, teljesen más hangzásúak, fényes, csilingelő hangjuk van, ezzel szemben a humbuckernek testesebb, krémesebb hangzása van.
A Les Paul-ok egyébként humbucker pickup-el vannak, nyilván ezért nem jó slash szólóra a single coil.
A márka lehet Gibson, Epiphone, Vintage, megfelelő effektekkel, erősitővel és hangfallal mindből ki lehet hozni a Slash hangzást.
A legolcsóbb ezek közül a Vintage.
2. vagyok. Nekem Epiphone Les Paul-om van. Hangzásilag semmi kifogásom nincs vele, tökéletesen adja a Slash-es feelinget :) Bár ugyanez igaz a Vintage Les Paul-ra is, azt is próbáltam boltban :)
Egyetlen baja az Epiphone-nak, hogy viszonylag könnyen elhangolódik, de lehet csak én fogtam ki egy problémás darabot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!