SLASH miért lépett ki a Guns N' Roses-ból?
"az esküvője után halt meg a felesége b@szki. Én meg is öltem volna magam, csoda hogy van annyi tartása, hogy él."
Ezt a November rain videóklippjéből vetted?
Mert amúgy hatalmas baromság.
Mielőtt egymás torkának estek.
Ezt az egészet nem Slash és Axl kezdte.
A rythim gitáros Izzy összebalhézott Axl-el és kilépett. Innentől pedig szépen ki-kipotyogtak maguktól. Axl Rose és Slash azót sem beszélnek. vagyis úgy 16 éves.
Axl Rose-nak pedig nem halt meg a felesége csak a November Rain-ben amit ti erről olvastatok az egy pletyka volt, miszerint Axl megházasodott titokban és autóbalesetben meghalt a hölgyemény. Ezt a November Rain klippje miatt találták ki a firkászok amiből semmi sem igaz. De ha nem hiszitek el csak nézzétek meg Axl Rose twitterét. Ott folyton erről kérdezgetik. Egyébként a Rock Legendák csarnokában amikor is a Guns 'n Roses-t avatták be Axl Rose nem jelent meg és visszautasította hogy egy néven említsék a Guns n Roses-al. Habár most ő viszi tovább a "bandát". És igen sajnos sz@rban hagyták Axl-t miután felülkerekedett rajta az alkohol. Ezért nem fog sajnos soha többé összeállni a GNR amit én magam is jócskán gyászolok hisz akármilyen jók is . külön külön nem nagyon érnek semmit. De már nem azért voltak együtt amiért elkezdték, nem a buliért és a szórakoztatásért hanem a pénzért és a drogokért. Ajánlom a GNR hivatalos történetét A a Reckless Road-ot abból mindent megtudthattok kb 7000ft. de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!