Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 50-60ezerért lehet-e Les Pault?

Pliku kérdése:

50-60ezerért lehet-e Les Pault?

Figyelt kérdés

Klasszikus gitáron játszok 6-éves korom óta(8éve)és szeretnék végre elektromoson is játszani!

50-60ezerért láttam többféle les pault is de nem tudom érdemes-e ilyen áron venni!

Mindenképpen les pault szeretnék,mivel a guns n roses és slash a kedvencem:D

2012. nov. 4. 15:52
1 2
 1/14 Zakk válasza:
Hát én személy szerint azt mondom neked, hogy még tegyél hozzá 20at és vagy vintage vagy epiphone-t nézd meg (epiphone van másolat de van róla kép amivel megtudod nézni, hogy melyik az igazi)
2012. nov. 4. 16:22
 2/14 anonim ***** válasza:

de az is epiphone, amit én linkeltem :D

ha az elmegy, vagy színben nem tetszik, akkor én is a Vintage-t ajánlom, nem jobb mint ez, de olcsóbb általában, a ragasztott nyakat tőlük kapod meg legolcsóbban.

2012. nov. 4. 17:04
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát ha használt motyótól nem félsz akkor lehet. Epi standard avagy Vintage V100. De nézd át alaposan mielőtt megvennéd.
2012. nov. 4. 18:00
 4/14 anonim ***** válasza:
Ja, am az Epi Standard 90k ;)
2012. nov. 4. 18:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ha megfelelő Les Pault akarsz jó áron, akkor Epiphone LP vagy Vintage V100 gitárokban gondolkodj.
2012. nov. 5. 10:30
 6/14 anonim ***** válasza:
A legtöbb Epiphone gitárról érdemes tudnod, hogy ami elektronikát cserélhetsz benne, azt mindenképpen cseréld ki. Két éve vettem egy Epiphone LP Studio-t. A hangszer nagyon jó, imádok rajta játszani, de a hangszedőket le kellett cserélnem, mert elképesztően recsegett. Szóval az Epiphone jó cuccokat gyárt, de tényleg nézd át alaposan, nehogy mellé nyúlj.
2012. nov. 5. 20:26
 7/14 anonim ***** válasza:

vintage ?x""""D gyújtósnak jó max . x""""d

epiphone? ugye tudod hogy az epiphone a gibsonbol indult ki igy egy koppintott szar az egész hangzása nyomi 230E dobtam ki egy szar t epiphonra .... eltudtam adni 86 E ért . én akkor már cortot ajánlok ott a cr250 ami nagyon fasza :) használtan

khozzájutsz ennyiért de

2012. nov. 10. 20:07
 8/14 anonim ***** válasza:

vintage ?x""""D gyújtósnak jó max . x""""d

epiphone? ugye tudod hogy az epiphone a gibsonbol indult ki igy egy koppintott szar az egész hangzása nyomi 230E dobtam ki egy szar t epiphonra .... eltudtam adni 86 E ért . én akkor már cortot ajánlok ott a cr250 ami nagyon fasza :) használtan

khozzájutsz ennyiért de

2012. nov. 10. 20:08
 9/14 anonim ***** válasza:

nekem most gibsonom van egy vagyont ráköltöttem de megérte . am bocsi a helyesirásihibákért de telorol irok

am a vintage recseg zörög ( fullcsöves marshalon probáltam ) egy cort ,ibanez,jackson,gibson,ott haggya fényév külömbségek vannak

2012. nov. 10. 20:11
 10/14 anonim ***** válasza:

te akkora egy segg vagy, mindig összevissza írogatsz :D múltkor tőlünk kérdezted, hogy milyen elektromos gitárt vegyél, mert ez lesz még az első. és most megvettél egy gibsont kezdésnek? biztos jól szól rajta a tankcsapda menyországturiszt.

ha 230ért vettél epiphonet, és eladtad harmadáron, akkor te vagy a hülye, normális ember tud normális üzleteket kötni.

a vintage pedig nem rossz, és az epiphone és a gibson közt sincs olyan nagy különbség, max valaki nem tudja jól beállítani.

egyébként (kérdező) nyugodj meg, jó és rossz játék között feltünőbb a különbség, mint jó és rossz gitár között. nem segít sokat a játékon az, hogy valaki Gibsonnal áll ki ellened, simán "legyőzheted" egy 50ezres vintage-el is, az igazi hangzás és a stílus a kezedben van, nem a hangszerben.

killixx, te írtál oylat egy másik krédéshez, hogy napi 12órát gyakorolsz ugye?

2012. nov. 10. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!