Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Metál zenét játszó gitárosok?

Metál zenét játszó gitárosok?

Figyelt kérdés
Van aki el tudja játszani ezt a számot? http://www.youtube.com/watch?v=mzRkMvinHe0

#gitár #cover #dionysus
2012. dec. 8. 21:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
énmár abbahagytam a metálgitározást, de szerintem néhány hallgatás után ment volna. a szólónál azt a pár arpeggiot lehet nem tudtam volna könnyen megcsinálni, külön rá kellett volna állnom, de azon kívül és a szólóban is a többi rész, a gyorsabb részek is, mentek volna néhány hallgatás után
2012. dec. 8. 21:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Simán D: Szólón kívül hallás alapján az egészet .
2012. dec. 9. 00:07
 3/12 A kérdező kommentje:
valaki el tud látni egy-két jó tanáccsal? milyen gitáriskolákat érdemes megnézni, videók stb.
2012. dec. 24. 04:41
 4/12 anonim ***** válasza:
bocsi, te írtál levelet? még nem írtam vissza, írj megint, ha olyan, és visszaírok :D
2012. dec. 24. 08:59
 5/12 anonim ***** válasza:
Persze! Hallgatás után játszod el gitáron! Álmodban fiam! :-D
2019. febr. 3. 16:21
 6/12 anonim ***** válasza:

lol de régi kérdés.

Ezen mi olyan hihetetlen? 6-7 éve is simán eltudtam volna játszani hallásról a ritmus részét. Tekintve, hogy manapság ilyeneket játszok már azt mondom, hogy a szólót is simán leszedem.

https://www.youtube.com/watch?v=v_zKh7Q6U3o

A múltkor hallás után szedtem le egy Paul Gilbert szólót, mert nem volt hozzá sehol tab, az is fent van a csatornán.

2019. febr. 3. 17:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyébként a 80-as években amikor még nem volt internet, sokkal nehezebb és bonyolultabb dolgokat is leszedtek hallásról. Paul Gilbert pl a rádióból tanult Malmsteen meg Van Halen szólókat...nem tudom ezen mi olyan hihetetlen...
2019. febr. 3. 17:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Egy profi zenész sem játssza el hallás után. Lehet itt menőzni a nagy semmire meg kamuzni! Csak az hiszi el, aki hülye! ;)
2019. febr. 3. 17:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Persze, egy profi zenész mondjuk John Petrucci fejből tud 400 skálát amikből nem tud következtetni, hogy az adott szóló melyekből tevődik össze, vagy nincs annyi zenei hallása, hogy leszedjen egy sima riffet hagyjuk már :D Tipikus amatőr szobagitáros magyar :D
2019. febr. 3. 17:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Jesszusom.Nem mindenki olyan tehetségtelen botfülű tudatlan mint te.Pár év zenetanulás után bárki le tud szedni egy ilyen egyszerű riffet.Menj el egyszer Lukács Petához mondjuk aki bármit leszed neked hallásból amit csak kérsz és akkor nem mondhatod rá h kamu.Vagy lépj be a Gitárosok Magyarország nevű Facebook csoportba és kérdezd meg egy posztban,had röhögjünk rajtad:)Egyszerűen ismerned kell a hangnemeket,akkordokat,skálákat hozzá.Én is szedtem már le sok dolgot zongorára és gitárra hallásból egyáltalán nem nagy dolog.De ha neked ez ennyire kamunak meg nagy dolognak számít képzelem mekkora lehet a zenei tudásod.
2019. febr. 3. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!