Ismeri valaki ezt a Tokio Hotel-es fanfictiont? Ha igen, leírnátok a címét?
Kb.1 évvel ezelőtt olvastam egy Tomos fanfictiont,amit most nagyon keresek egy pár hete.Ez egy fordítás volt,szóval ha csak angolul ismeritek,nekem úgy is jó.Amikor olvastam akkor még nem volt befejezve,kb. a 12-ik fejezetnél tartott.
A történet úgy kezdődött,hogy Tom mostohatesója(aki természetesen lány:D) írt egy naplót,amiben bevallotta,hogy szereti Tomot.Utóiratként odaírta,hogy tudta,hogy Tom el fogja ezt olvasni,és ne is álmodjon arról,hogy ő tényleg így érez.Tom válaszolt neki,és az első részben a naplón keresztül kommunikáltak(vagy inkább csak beszólogattak egymásnak). Valami olyanra is emlékszem,hogy Tomnak viszont tényleg volt egy naplója,amit rejtegetett,mert a mostohatesójával írta tele,a lányt meg egyszer megverte a volt barátja,vagy valami ilyesmi..
Szóval ha ismeritek,lécci írjátok meg a címét,mert már nagyon régóta keresem,és ez a LEGJOBB történet,amit valaha olvastam.
Lehet,hogy talán a könyvek,vagy az egyéb témába kellett volna írni a kérdést,de úgy gondoltam,hogy talán itt hamarabb ráakadnak a TH fanok.
Itt van, nem rég jött Skulls-ra :D
Ó TE JÓ ÉG!!AZ UTOLSÓ KETTŐNEK NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM!:D
Komolyan,már nem hittem,hogy valaha is megkapom a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!