Melyik a Tokio Hotel és Rammstein legjobb száma?
Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 15:18
1/9 anonim válasza:
Rammsteinnek az összes, a Tokio Hotel meg egy nyálas sz.r... Szerintem!
blabla9
2/9 anonim válasza:
Tokio Hotel-t nem hallgatok
Ha a médiára hallgatunk, akkor a Rammstein-nak a Du hast és az Ich will
Az én személyes kedvencem viszont a Haifisch és a Hilf mir
3/9 anonim válasza:
Tokio holtelt én se hallgatok
de rammsteinből én szeretem az ich tu dir weh-t
De a lasabb számokból jó pl. az AMOUR
4/9 anonim válasza:
Szerintem Rammsteinbáől az jobb kérdés h melyik nem :O :D
Tokio Hotelt meg nem ismerek.
5/9 anonim válasza:
Tokio Hoteltől egyedül a Durch den Monsunt szerettem, de azt is csak régen. Rammsteintól... hú, mindent.
De ha mondjuk TOP10-es listát kéne összeállítanom:
Ich tu dir Weh
Mein Land
Engel
Spieluhr
Keine Lust
Ache zu Asche
Mutter
Pussy
Du hast
Stirb nicht von mir
haifisch
Ez már több mint 10? Pedig tudnám még folytatni :D
6/9 Tory.chan válasza:
Rammstein-t nem hallgatok. a Tokio Hoteltől a Hey you és a Love and death című számokat szeretem :D
7/9 anonim válasza:
TH-t régebben hallgattam akkor a Spring nicht volt a kedvencem :D De most már én is Rammstein párti vagyok :D Hűha talán a Donaukinder meg a Mann gegen Mann a legjobb,legalábbis szerintem :D De a Rosenrot,Haifisch,Liebe ist für alle da,Du hast is rohadt jó,itt tényleg az a kérdés hogy melyik nem az :D
8/9 anonim válasza:
Háát nekem talán az Ohne dich, Stirb nicht vor mir, Reise, Reise, Morgenstern, Wo bist du, Rosenrot, Amour, Stein Um Stein,Mann gegen Mann, Ich will, Moskau. De az összes nagyon jó!!
9/9 anonim válasza:
Nekem első hallásra a Sonne és a Benzin nagyon tetszik, de én eddig Mettalicát és Slayert hallgattam csak most kezdtem el Rammsteint hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!