Melyik Avril Lavigne legjobb száma szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 22:47
1/13 anonim válasza:
Egy-két számát hallottam, nem kedvelem igazán.
A folk metalt szeretem.
3/13 anonim válasza:
A When You're Gone-ra emlékszem, hogy nagyon szerettem régen, de már nem nagyon hallgatok Avrilt :)
4/13 anonim válasza:
He wasn't
I Don't Give a Damn
Mobile
Anything But Ordinary Complicated
Losing Grip
I'm With You
Ezek a kedvenceim
5/13 anonim válasza:
Forgotten
I miss you
sk8er boi
I'm with you
Losing grip
Take me away
When youre gone
7/13 anonim válasza:
a let go és az under my skin számai. Az újabbak nem tetszenek annyira.
9/13 anonim válasza:
complicated
sk8er bio
amúgy meg majdnem mind jó
10/13 problem3girl válasza:
MIIIND!!!!! :) I love you,remember when,wish you were here,he wasnt,complicated,goodbye a legszebb de a leges leges leg-kedvencebb száma nekem a sk8ter boi (szinte rólam szól)Legjobb albuma:under my skin.
És még valami I LOVE AVRIL LAVIGNE!!!Nézd meg abbey dawn nevezetű ruhamárkájának darabjait is ! szagold meg black star parfümjét! (van egy ilyen száma is)És hordjad az általa tervezett körömmatricákat!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!