Fiuk ti szeretitek Sp-t?
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 15:08
11/20 anonim válasza:
Hát sztem nem csak szövegekben lehet mondanivaló, sokkal inkább a zenében. Lehet, h ti vagytok beszűkültek.
13/20 anonim válasza:
"Hát sztem nem csak szövegekben lehet mondanivaló, sokkal inkább a zenében."
Akkor miért társulnak hozzá semmitmondó szövegek? Hazsnáld már az eszedet kérlek. :D
14/20 anonim válasza:
Én használjam?? Én nem a szövegekért hallgatok vmit, hanem a zene hangulatáért elsősorban. Am nem az espéről, hanem a Tdep-ről beszélek. Semmi logika nincs abban, amit mondasz. Ja, és amelyik szöveg neked semmitmondó, az lehet nekem fontos jelentést hordoz.
15/20 anonim válasza:
fiu vook de sztem van hangja mindenkinek van véleménye sztem jó
16/20 anonim válasza:
Én nem szeretem azt a stílust amiben ő tevékenykedik. Inkább hardcore, emocore, deathcore(meg kb minden core) zenéket szeretek, de a house-okat és electro-kat is meghallgatom. Ha az énekest kellene minősítenem, akkor - bár nem értek a rap-hez - szerintem nem valami igényes zenét játszik. Minden száma olyan utóérzetet kelt, mint ha csak hazajött volna, gyorsan összedobta volna egy lapon ami eszébe jut, és elment aludni.
18/20 anonim válasza:
persze hogy szeretem SpongyaBob-ot xD
20/20 anonim válasza:
En inkabb a nemzeti zeneket hallgatom csak...az espe meg aidses szarkupac...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!