Fiúk, szeretitek a Vivát?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 09:39
1/10 anonim válasza:
Én a tv-ben csak a VIVa-t nézem, meg a COOL-t. Ennyí. A többin általában mindig orbitális baromságok mennek, arra meg nem vagyok kíváncsi, hogy egyik másik filmben hogy ölik meg egymást. Az ZoneRomantikától például hánynék. Szóval...a Zene különben is megnyugtat. Csak ezeket nézem.
2/10 anonim válasza:
Utálom. Állandóan dumálnak rajta, zene meg sehol.
3/10 anonim válasza:
Bocsi hogy szólok,előttem de VASÁRNAP CSAK ZENE van a Viván.....:)Kül csaj vok bocs hogy írtam ide...
5/10 anonim válasza:
Nem mert egy rakás sz@r a coolal eggyütt
6/10 anonim válasza:
Figyelj...Ízlések és pofonok, fogd vissza a sértegetésed. Tudom, hogy te még Minimaxot nézel, az a Te bajod.(Leginkább uccsónak üzenem.)
7/10 anonim válasza:
Tényleg egy nagy sz@r.Ahelyett hogy mindig ilyen nigger rapp meg külföldi sz@ar megy rajta lehetne Kárpátia vagy Vádló Bitófák.
8/10 anonim válasza:
Utolsó!
Teljesen igazad van! Az is röhely hogy fankát kitiltották!
9/10 anonim válasza:
Szerintem a VIVA egy nagy rakás SZ@R!
Tele van b*zis műsorokkal!
10/10 anonim válasza:
És sz@r előadókkal és számokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!