Melyiket szeretitek jobban: rtl klub vagy tv2? És miért?
Figyelt kérdés
Illetve,ha egyiket sem...2011. aug. 28. 22:02
1/12 anonim válasza:
Egyforma sz*r mind a kettő.
Inkább ismeretterjesztő, meg tudományos témájú dolgokat nézek, a filmekkel, sorozatokkal el vannak maradva amúgy.
A műsortár meg egy nagy okádék...de tényleg...régen voltak egész jó műsorok, de mikor alekosz, győzike, benkő pofáját kell látni...szánalmasak mind.
2/12 A kérdező kommentje:
Hát igen... nagyjából...
Néha vannak még normális műsorok..NÉHA!!
2011. aug. 28. 22:27
3/12 anonim válasza:
Híradó tekintetében RTL. Mást meg nem szoktam rajtuk nézni, mert nincs egy normális műsoruk. Ha van is, sűrűn megszakítják reklámmal, mert ebből élnek.
4/12 A kérdező kommentje:
Szinte már a reklámot szakítják meg a filmekkel / műsorokkal /
2011. aug. 28. 22:36
6/12 anonim válasza:
Rtl Klub, a TV2-t szinte nem is nézem. Azért, mert azon vannak azok a müsorok, amiket szoktam nézni (Barátok közt, X-faktor, Való világ), és mert azon szoktak általában a jó filmek lenni... persze van kivétel. De filmek terén egyik adó sem tud már újat mutatni, mindig ugyan azokat a filmeket ismétlik.
7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nagyon egyetértek... :/
2011. aug. 28. 22:59
8/12 anonim válasza:
inkább TV2, mert az RTL tele van idegesítő emberekkel.
(benkő, pákó, alekosz(meg az egész vv)) és az is idegesít, hogy a balázst nyomják be mindenhova. ő már úgyis van a class fm-en, ott őt hallgatom, este is őt nézni már sok lenne.
9/12 A kérdező kommentje:
Hát.. nem tudom mások hogy vannak vele,de én szeretem Balázst, mint műsorvezetőt.
2011. aug. 29. 17:39
10/12 anonim válasza:
14:10 vagyok
nekem sincs bajom vele, csak nem akarom mindig ugyan azt az ember hallgatni/nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!