Ez lenne az RTL Klub új üzletpolitikája?
8:25 szerelem rabjai
9:25 Rubí, az elbűvölő szörnyeteg
10:25 Top Shop
12:10 Astro show
13:10 A szív útjai
14:10 A szív útjai
15:10 Második esély
16:15 Sarokba szorítva
17:20 Sarokba szorítva
utána fókusz híradó barátok közt
és jön a való világ
21:00-22:05
ezt a sok hülyeséget kell nézni?
és még jövőre Forma-1 sem lesz.
igen ezt a sok hülyeséget KELL nézni
odaszíjaznak a tévé elé, felpeckelik a szemhéjadat, és ülj ott, és nézd, nincs szabad választásod véletlenül sem
Kedves kérdező.
Talán hallottál már az internet nevű csodáról, feltételezem igen, mivel az internet segítségével tehetted fel ezt a kérdést.
Az interneten minden megtalálható, filmek és sorozatok is, és ráadásul a letöltés is legális itthon.
Ennél fogva nem kell az igénytelen műsorokat nézned a csöves magyar adókon, hanem szedhetsz le akármilyen HBO-n futó minőségibbnél minőségibb sorozatot, akármilyen nyelven, akármilyen minőségbe.
nem kell ba*zdmeg kapcsold át a tv-t... am igen ezt a sok baromágot sajnos elég sokan is nézik...
pl vv5... én is elkezdtem nézni de megfogattam hogy abbahagyom és inkábvb nézek discoveryt vagy valami hasznosat a sok rinyáló pi*csa helyett... sztem tedd ezt te is
Na, a baromság terjed, az első hülyye elkezdte a gúnyoskodást, a többi meg nemhogy folytatja, hanem mást sem tud egy kivétellel, aki leírta hogy olcsó műsorok!
Egyszóval megy a népbutítás, ami a sok válaszolót már el is érte...
18:29
Kicsit kijavítanálak, mert én is ebben a korban vagyok, és (ha magamat nem is számítom bele, mert én extrém eset vagyok) akkor is azt tudom mondani, hogy nem nagyon néz tv-t a korosztályunk.
Max 1-2 adást (X-faktor, VV), de ezt is egyre kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!