Főleg fiúk! Mért nem szeretitek Shakirát?
Figyelt kérdés
Én nem értem, mi a baj vele. Most az, hogy hastáncol? Legtöbb helyen azt olvasom, hogy a lányoknak nagyon tetszik Shakira stílusa, de a fiúknak nem...:/2010. júl. 23. 18:09
1/10 anonim válasza:
Én lány vagyok, de nekem sem tetszik a stílusa xD
2/10 A kérdező kommentje:
mért?
2010. júl. 23. 18:15
3/10 anonim válasza:
Azért nem szeretem mert szar a zenéje.
5/10 anonim válasza:
Nekem jóarcnak tűnik, a hangja se rossz, jól mozog, adakozik... mondjuk én is csaj vok xD
6/10 anonim válasza:
Szar a zenéje, de, hogy nem szeretném az tulzás.
7/10 anonim válasza:
Én imádom a hangját, meg azt is ahogy mozog, meg maga a személyisége megfogott! (én is lány vagyok, de nem írtad h csak fiúk :) )
8/10 anonim válasza:
jók a számai, szép a haja és a csaj maga, de nagyon orrhangja van sztem. amúgy kifejezetten szimpi, és ha megfigyelitek, egyáltalán nincsenek botrányai, nem úgy, mint a legtöbb sztárnak.
9/10 anonim válasza:
én szeretem a waka waka nagyon jó!
10/10 anonim válasza:
én egy 14 éves fiú vagyok
én nagyon imádom shakirát, éjjel-nappal őt hallgatom, sokan piszkálnak is érte, mert nem vagyok olyan rocker tipus.
de nem érdekel imádom a táncát, a hangját,a dalait.
egy nagyon kedves személyiség lehet. okos, adakozó, jo előadó SHAKIRA FOREVER
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!