Mi olyan jó a One Directinban?
nem akarok beszállni a vitába, mert egyik félt sem tudom (és nem is akarom) lebeszélni a saját álláspontjáról. Én is szeretem az 1D-t sőt. De ettőlfüggetlen hallgatok rockot, poprockot.. stb.. és nem mondom semmilyen bandára hogy sz@r. nem az én világom, az ilyen kritizálás. És igen directionernek mondom magam, mert az vagyok! És még valami az egyik tagnak van fogszabályzója! És úgy szerették meg őt hogy csálé fogakkal, aztán fogszabályzóval. Igaz hogy tegnap vették le neki. De ez most lényegtelen! :)
A lényeg szerinztem hogy szeresse és hallgassa azt amit szeret a másikkal ne törődjön és ne szólja le (max. kultúráltan) mert azzal mást meg is bánthat:) csak ennyit akartam :)
Na akkor! :) Mi beszél belőletek emberek? Nem irígység az tuti csak gondolom mindenki azt akarja hogy neki legyen igaza! De ez nem lehetséges. Valaki annál az álláspontnál áll hogy tehetségtelenek és csak a külsejük miatt szeretik őket. Mások viszont azt vallják hogy igenis tehetségesek és nem a külsőalapján ítélik meg őket. ( A kinézet csak plusz :) ) Az egy dolog hogy az x-faktorban tűntek fel de ezt nem úgy kell feltűntetni mint ha magyarország lenne. Jó lehetséges hogy néha nálunk is akadnak tehetséges emberek de valljuk be csekély az esély :D Ott viszont ahol ők kerültek be sokkal több ember közül válogatták be őket. Külön-külön nem jutottak tovább de így 5-en igenis jó csapatot alkotnak. Az elvakult rajongók valóban a külsejük felé mutatnak nagyobb érdeklődést és nem a belső dolgokra figyelnek. Olvasom hogy twitteren halálos üzeneteket küldenek a fiúk barátnőinek meg azoknak akik nyíltan kijelentik hogy nem szeretik őket. Látok képeket is ahol éppen a barátnőiket tépik meg. Ez a dolog nem az igazi Directionerekre vall. Azokat nem kéne hogy érdekeljen a sok gyűlölködő ember mert tudják hogy nem mindenki szereti a kedvenc bandájukat és az agyi szintjük csak addig jut el hogy le..zizzák meg tehetségtelen cserépedényeknek nevezzék őket ( ez nem feltétlenül az előttem szólónak szól hanem úgy általában az embereknek akik nem bírnak magukkal ) Ilyenkor a normális emberek gonoljanak bele hogy ugye ők se szídják mások kedvencét. Ezek után szóljanak csak vissza a gyűlölködőknek. Nem szeretheti mindenki a One Direction-t. Feltételezem hogy a Beatles-nek is volt jópár utálója de az nem abból következtethető hogy nem tehetségesek félreértés ne essék. Persze a stílus más volt akkoriban :)
Személy szerint nekem is vannak olyan előadók a listámon akiket nem szeretek de a véleménymet megtartom magamnak mert lusta vagyok kinyílványítani. Szóóval ha kérhetem ha nem, nem érdekel a véleményünket vagy kultúráltam vagy sehogy se fejtsük ki. KÖSZÖNÖM :)
Ui: Én is DIRECTIONER vagyok ! :D
Engem már ez k*rvára nem érdekel! Sz*rok rá ,hogy a directionatorok mit gondolnak meg h egyáltalán van ilyen szó! Az utálat és az ocsmárlás nem szép dolog! Istenke tudja mit csinál! Ő akarta ,hogy 2010. július 23.-án 8:22 - kor létrejöjjön ez a "csoda,,.Utálni (higgyétek el emberek) nem jó dolog ! Én sem vagyok hibátlan és ti sem meg a 1D sem ! Nem kell utálkozni. Aki szereti az törődjön vele ,aki meg nem LÉGYSZÍVES ne foglalkozzon velük...
Nem tudom megfogalmazni amit akarok mondani! CSAK ANNYIT:,hogy mindenki gondolja meg amit csinál mert a későbbiekben megbánhatja és.....és.... :'( :'(
Én se szeretem őket,olyan nyálasak,meg még énekelni sem tudnak.Aki meg szereti őket,azoknak azt üzenem,hogy nem kérek kritikákat a válaszomra,és mondják már meg,hogy mit esznek ezeken a """sztárokon""".Én akkora sznobságnak tartom ezt a directonerséget,lehet,hogy én nem vagyok ennyire "divatos",és süket vagyok,vagy pont azok a süketek,akiknek bejön a "zenéjük".
Más előadó maga írja a számait,ezeknek meg a kiadó adja,aztán tanuld meg a szöveget,és egy hét múlva felvétel!Mert szerintem ezek csak azért "énekelnek",hogy legyen mivel sózni a népet.Egyszerűen annyira irritál a stílusuk,ilyen kis nyálas,"szép"""fiús""" mindegyik,talán van egy kivétel.
A dalaik valami borzalmasak (már elnézést a fanoktól),amikor hallom a rádióban,azonnal elálmosodom,vagy lezsibbad az agyam. Elnézést,csak őszinte voltam,hatalmas nagy gratulációt küldök annak,aki rajong értük :D
(nem kérek negatív kritikás ;D )
Őszintén kettő hozzáfűznivalom lenne
1hihetetlen milyen gyerekesen tudnak egyesk khmm viselkedni
2 izlések és pofonok
AZ A JÓ BENNÜK H NEM TE VAGY ;)
L/16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!