Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi olyan jó a One Directinban?

Mi olyan jó a One Directinban?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy minden korombeli (12, 13, 14) éves lány miért imádja őket, én meg utálom őket. Szerintük helyesek és jól énekelnek meg cukik, szerintem rondák, nyálasak és szar hangjuk van.

2012. nov. 29. 18:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%

egyet értek veled!!

bár nem vagyok korod beli :D

20/L

2012. nov. 29. 18:21
 2/20 anonim ***** válasza:
82%
Nem ez a legfőbb baj, ilyennek is kell lennie, de a sok rajongó kislány nem is veszi észre, hogy egyszerűen szörnyűek, agyon van szerkesztve a hangjuk, és váltig állítják, hogy ők aztán tökéletesek. Ha valaki pedig csak utal is rá, hogy rosszak lennének, letámadják a fejét, hogy mégis hogy képzelem, csak irigy vagyok rájuk. (?)
2012. nov. 29. 20:10
 3/20 anonim ***** válasza:
70%
azért mert a tokio hotel és a justin bieber már nem menő, mindig kell valami tinibálvány fostömlő zenekar :D
2012. nov. 30. 15:11
 4/20 Barom Bernadett válasza:
48%

Szerintem nem kéne lenézni sem leszólni azokat a lányokat akik szeretik a One Direction-t mert nem hiszem el hogy neked nincs személyes kedvenc énekesed/bandád!!!

És ennyi erővel neked hogy esne ha a te kedvencedre mondanák eszt !? :P

2012. nov. 30. 15:17
 5/20 anonim ***** válasza:
19%

lehet hogy te ugy gondolod hogy szar hagjuk van de tobb millioan nem igy gondoljak!

es valjuk be azert ha tobb millio emeber igy gondolja akkor talan meg is jok:))

es persze minden MINDEN enekes/banda hangjan javitanak de ha tenyleg nagyon szar lenne a hangjuk akkor nem lennenek 2-3 millioan a koncertjeiken az elegesz vilagon!!

ja es SIMON COWELL fedezte fel oket az x faktorba ami ugye nem egy utolso hej (ilyenkor ne gondoljatok a magyar x faktorra mer azt nem lehet osszehasonlitani semmivel:))) es ott szavaztak rajuk a 3-ik hejjig es ott nem csak a tinik szavaznak mindt itt es Simon latott bennuk tehetseget mivel meg most is ott van melletuk es menedzseli oket es valjuk be Simon Cowell nem egy utolso ember ,mert o az X factor kitalaloja es nagyon nagy emebernek szamit egesz amerikaban:)

es ha a One Direction olyan szar lenne akkor mar a megjelenesuk elso fel eveben nem dontottek volna meg a Beatels rekordjait (ami ugye nm kis teljesitmeny mivel a Beatles ota nem volt meg egy ilyen banda) !!:)

~Egy Directioner~

2012. nov. 30. 16:12
 6/20 anonim ***** válasza:
79%
Utolsónak: Simon Covell-nek kellett egy banda, aki szépfiúkból áll, hogy a sok tinilány apuci pénzéből szavazzon rájuk, és így jutottak el a harmadik "hejjig".. Ha mondjuk nem lenne a csinos kis pofikájuk mennyien szeretnék őket? Ezért is voltak/most is olyan felkapottak. Ha pár fogszabályzós szemüveges ronda srácot kiállítanál a színpadra szerinted érdekelne bárkit is? Nem hinném. Zeneileg sehol sincsenek a Beatleshez képest, hiába döntöttek meg rekordokat. Nekem nem lenne bajom velük ha nem nyilvánosan csinálnák azt, amit ők éneklésnek neveznek. Nem melegezem le őket, mivel az az ő dolguk, csak azt mondom, hogy a külsejük nélkül kb. sehol sem lennének.
2012. nov. 30. 19:18
 7/20 anonim ***** válasza:
*Cowell (előző voltam)
2012. nov. 30. 19:35
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
kedves direction fan. hallottál már Lynyrd Skynyrd-ről, a Ten Years Afterről, Gary Moore-ról, az AC/DC-ről, és még sorolhatnám napestig zenekarokról? nem akarlak rávenni, hogy hallgassad őket, mert mindenkinek szíve joga, de ők azok akik sohasem voltak feljavítva hangilag és hangszeri9leg sem sehogy, mégis igazi zenei értéket alkotnak, nem a kinézetük alapján szavaznak (szavaznak?? ehh) rajonganak értük.
2012. dec. 1. 12:56
 9/20 anonim ***** válasza:
28%
Nem akarok veszekedést kezdeményezni!Mindenkinek meg van a véleménye egyes emberekről,de nem kell ezeket kinyílvánítani!Ha nem szereted őket K*SS! Nem kell az utálatod kifejezni mert sz*rok rá! Mondd ha annyira sz*rok lennének mint ahogy ezt ti állítjátok akkor miért érnek el első helyezéseket és miért szeretik őket annyian? CSAK az irigység beszél belőletek! Lehet h valakinek nem ők az este akk Pofa be! Ha nem szereted őket akkor ne is törődj velük! Mindenkinek meg van a maga kedvence és foglalkozzon vele! Nem kell itt ocsmárolni másokat! Majd ha ilyen híres és népszerű leszel mint a 1D ,akkor esetleg dumálhatsz! Közönséges emberek vagytok! Mint ahogyan én is! Ők meg??? Mindenki ismeri és rajong értük! Ki nem imádja azt a h*lye tökfejüket a h*lye vicceikkel?! IMÁDOM Őket és ha te nem be lehet fogni! Ne foglalkozz velük ha nem szereted őket!Ok? Milliónyian teljes szívből szeretik őket! Ezt értem a magyar directioner -ökre és a külföldiekre is! Ezrek mennek a koncertekre és kíváncsiak rájuk! Én mindenesetre imádom őket! Pukkadjatok meg mérgetekbe(kedves utálók) mert ők a leghíresebb,legnépszerűbb,legjobb,legtehetségesebb,legszebb fiúbanda az egész világon! :DDD <3
2012. dec. 2. 10:39
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

6. vagyok

Utolsónak: Te hol élsz? "legjobb,legtehetségesebb" hallottál már esetleg JÓ zenét? Kétlem, mert ha hallottál volna, akkor nem ezt írtad volna. Hallottál már a Beatles-ről, Nirvanáról, Queenről, stb.? "Nem kell az utálatod kifejezni mert sz*rok rá!" Én meg rád sz*rok kiscsillag. Az irigység beszél belőlem? Nem hinném. Mégis mire lennék irigy? Mindenem megvan, amire szükségem van és a hírnév nem tartozik közéjük. Sem az, hogy rengetegen b*zinak tartják őket. "Mondd ha annyira sz*rok lennének mint ahogy ezt ti állítjátok akkor miért érnek el első helyezéseket és miért szeretik őket annyian?" Ezt az előző válaszomban bővebben kifejtettem, ha nem lenne a csinos pofijuk nem lennének sehol sem. "Nem kell itt ocsmárolni másokat! Majd ha ilyen híres és népszerű leszel mint a 1D ,akkor esetleg dumálhatsz!" Először is, én nem "ocsmároltam" senkit, szerintem kulturáltan leírtam a véleményemet. Másodszor, nem kell ahhoz híresnek és népszerűnek lennem, hogy tudjam, mi jó és mi nem. Elvégre, ha letesznek eléd egy tál kaját attól, hogy nem vagy szakács még meg tudod mondani, hogy jó-e vagy sem.

2012. dec. 2. 18:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!