Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Eladom az erősítőmet, újat...

Eladom az erősítőmet, újat vennék, milyet vegyek?

Figyelt kérdés
Két éve gitározom, itthon gyakorolok. Volt, hogy átjött egy barátom és vele gitároztam. Olyan is volt hogy együttest tudtunk volna csinálni csak nem volt énekes cucc és próbaterem. Szóval a kérdésem: Most hogy eladom az erősítőmet, milyet vegyek? Amivel tudok próbálni ha esetleg össze jönne egy zenekar, ami most úgy néz ki hogy nem lesz, vagy amivel otthon tudok gyakorolni? Itthoni gyakorlásra egy powerstate 20 wattos kombót néztem magamnak.

2012. nov. 27. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:

milyen erőlködőd van?

ha amid van, megfelel otthonra, akkor hagyjad meg azt, de ha későbbre gondolsz, és nagy a szobád, vehetsz nagyobb cuccot .(koncertre-próbára egy 50 wattossal érdemes minyimum számolni) attól függ, hogy akarsz-e zenekart. mert ha tartósan igen, akkor nem otthonról fogod a cuccot hotrdozni, hanem kell egy "szobaerőlködő" meg amivel próbálsz meg koncizol.

2012. nov. 27. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindenféle rohadt lényegtelen dolgot leírtál, épp csak a fontosakat nem.

Milyen stílusra kéne, mennyit szánnál rá, esetleg, hogy milyen erősítőd volt, és milyen gitárod, pedáljaid vannak még.

2012. nov. 27. 18:51
 3/3 A kérdező kommentje:

Green Day, Simple Plan, stb.

Úgy 28.000 forintot max. de minél kevesebbet szeretnék.

Most valami régi erősítőm van amit használtam vettem, 30 wattos, külön fej és hangszóró, nagyon régi és lehet hogy otthon összedobott. A hangszóró egy 12"-os, 8ohm-os cucc.

Vorson edg-46 gitárom van. Van egy ax5g multieffekt pedálom, más nincs.

2012. nov. 28. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!