Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárt vennék! Szerintetek?

Gitárt vennék! Szerintetek?

Figyelt kérdés

Mexikói Fender Stratómat cserélném valami strapabíróbb szerszámra. Gibson illetve Fender gitárok között melyeket ajánlanátok 200e fölött?

+ 1 kérdés: A Gibsonok valóban megérik a horribilis árukat?

2011. aug. 22. 23:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Hello!

Nem értek hozzá, viszont egy ismerősöm árulja a B.C.Rich Dark Art gitárját.

Ha érdekel, vagy tudsz olyat aki ilyet szeretne, írj privit :)

2011. aug. 22. 23:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, de én inkább a vintage cuccokra bukok. :D
2011. aug. 22. 23:37
 3/10 anonim ***** válasza:

először is, milyen műfajra kell? szerintem nem érdemes gibsont vagy fendert venni, uis a pénz nagy részét a név teszi ki, bár az esp-n is sokba kerül a név, de nekik is vannak nagyon jó gitárjaik a drága kategóriában, pl. eclipse, de elsősorban tényleg a műfajt kéne tudni.

+1 válasz: nem.

2011. aug. 23. 10:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Blues/rock beállítottságú vagyok, ezért is gondoltam erre a két márkára.
2011. aug. 23. 11:13
 5/10 anonim ***** válasza:
háát igen, bluesra inkább fender, rockra inkább gibson. általában úgy van, h ami rockra jó/gibson/, az rockra baromi jó, de másra nem, viszont pl. ha veszel egy metálgitárt azt bluesra, jazzre, rockra is tudod használni/ibanez, esp/. el kéne döntened, hogy inkább rock vagy inkább blues és eszerint döntesz, vagy veszel egy nem túl vintage gitárt, ami viszont jó mindkettőre.
2011. aug. 23. 11:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát a tapasztalatok alapján inkább Fender-blues kettős. Viszont 350-ig sajna nem találok olyat ami jó lenne (V, és sima lakkozott nyak, 6 csuklópontos tremoló, normális Fender hangszedők). Ja és Amerikai jól jönne.
2011. aug. 23. 16:19
 7/10 anonim ***** válasza:
és ha vennél egy közepes árú fendert és lecserélnéd a tremolót és a pickupoket olyanra, amilyen neked tetszik?
2011. aug. 23. 19:03
 8/10 anonim ***** válasza:

időközben még találtam egy ilyet: [link]

bár esp, de stratocaster, 6pontos tremoló és seymour duncan(!) hangszedők

2011. aug. 23. 19:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Drága, de nem rossz. Sőt... Viszont az alkatrészcseréért nem rajongok. Fel vagy pontozva! :D
2011. aug. 23. 19:40
 10/10 anonim ***** válasza:
már megérte a keresgélés:D:D
2011. aug. 23. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!