1/4 anonim válasza:
Melyikre gondolsz?
A korai szintigitárokra, amit Al Di Meola, Pat Metheny használ(t), a későbbi külön merevítős szintigitárra, vagy a mostani G5/GC-1-re? Ez utóbbiak Fender Strat-ok, Roland MIDI elektornikával...
2/4 A kérdező kommentje:
A Fenderekre
2012. nov. 1. 23:56
4/4 anonim válasza:
Megírtam, milyenre. Ott a típusjele.
A G-5 egy mexikói VG Fender Strat, ami a COSM gitárszimulációs áramkörét használja, gyakorlatilag a Variax-hoz hasonló.
A minőségét nem tudom, sose póbáltam, nyilván olyan, mint egy mexikói Strat, vagyis jó, de kicsit talán gyengébb, mint egy USA vagy japán Strat, a virtuális gitárhangokról nincs tapasztalatom, bár szívesen összehasonlítanám a Variax-szal.
A GC-1 meg gitárként ugyanez, csak a VG helyett MIDI pickup és egy két plusz kapcsoló van benne és a Roland gitárszintijeivel lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!